The Piers
Unseen
Bildet inngår i albumet Dublin -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger668
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184433} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Knut-Inge J.

Litt merkeleg, men fasinerande bilde.... Havflata matchar flata til høgre, og diverse linjer, ''figurar'' og flater i mellom, balanserer så fint. Likeså dei to stolpane. Blikkfanget er jo det lyse (smilande ?) ansiktet til jenta midt på bildet. ''Pila'' og guten i bevegelse lager eit sug ut av bildet nederst til venstre. Meget bra! The Decisive Moment...
Gerry F.

er enig i alt Knut inge sier her....flott fremstilt og god balanse...well done!


Gerry
Kristoffer L.

Hjertelig takk for kommentarer som jeg setter stor pris på!

- Kristoffer
Åsmund I.

Det er noe ved de store flatene som tiltaler meg. Først irriterte jeg meg litt over dem, men etter å studere bildet litt tror jeg jeg liker det. Barna som løper er jo et fantastisk element, bevegelsesuskarpheten på gutten, samtidig som vi kan se at han smiler, og ansiktet på jenta. Livsglede. Pilen i betongen erjo også et artig element i bildet. Liker også diagonalene godt. SKulle det være noe å pirke på ville det muligens vært at jeg kunne tenke meg å se mer av barna... Men jeg er neimen ikke sikker på det heller. Likte dette godt.

Mvh Åsmund
Thorfinn B.

er vel ikke den som lar meg så lett skremme av store flater, men jeg synes ikke det fungerer her. Ungene forsvinner litt i den store sammenhengen her og jeg blir letende etter budskapet. Men.., det bor noe i bildet. Gutten nede til venstre er fin og lager en fin dynamikk tilbake mot jenta..!
Kristoffer L.

Tusen takk for nye kommentarer!

I utgangspunktet er bildet en øyeblikksskildring, og har ikke noe budskap i tradisjonell forstand - annet enn å speile tydelige signaler om livsglede midt på en gigantisk molo, bygget av stein - lenge før anleggsmaskinenes tid. Dimensjonene i The Piers er enorme, og menneskene blir små i de store flatene. Og utrolig nok - selv om The Piers bare består av stein - hit valfarter lokalbefolkningen for å spasere på søndagstur. Det var en stor opplevelse å vandre her med kameraet.

- Kristoffer
Espen A. I.

Dette blir for flatt og kjedelig for meg, mangler noe drastisk som drar bildet.

mvh Espen
Kristoffer L.

Takk til deg også, Espen! Alle ser vi med forskjellige øyne, og det ville vært rart om alle opplevde et bilde på samme måte.

Bildet foregir seg ikke å være sensasjonelt eller oppsiktsvekkende, og jeg har ikke ønsket noe drastisk som skal ''dra det''. Dette er et fragment av tid, bare. En ulmende stillhet i flatene, avbrutt av støy, latter og løpende trinn fra ''underetasjen''. Det er noe av det jeg opplever med bildet selv. ;-)

- Kristoffer
Helge R.

Hei KL. Et merkelig tidsperspektiv i dette bildet, den sære beskjeringen gir meg inntrykket av budskapet, støy løpende unger, s/h, vann, alt er med på å heve bildet opp over de tradisjonelle her på dotten. Tegningene i asfalten er nesten magiske, likte dett hilsen
:)Helge
Carl Martin N.

herlig komp. flott med livate unger i kontrast til det dystre!
Georg K.

after all - it is a good photo. - After all should say - after opposing it.
Origin reasons; points of concerns were :

- the contrast - which I believe you have been pushing
- the three parallel lines - which are a touch too straight forward throughout the image
- the little attention the two kids do get in this image - also due to the over all high contrast.

To start with - I do like the image - and I had the very same impression the first time I opened it. I personally do not connect parts of the image with dark elements - since the mighty pier-construction suits an imagination of Ireland - and many other costal areas.
To my mind, part of the imagination when looking / reflecting this image is of course also the various other elements your senses would recognize - smell, temperature, light - and the sound - sea birds etc.
Most of these elements I would consider as very alive - very activating, stimulating - and somehow I see this confirmed by the moving, playing kids.

It is a pretty theoretical discussion - but the to my mind disturbing factor in the whole setting is - that I do not read, interpretate or understand the position of these two kids being correctly interpreted by forcing them into this heavy three line pattern.

Reversing this argument, you could also say - as the main issue, exactly this would be the images purpose - simplified said - the play around a balance of the mighty construction and the agile kids.
And as this point - I started to like the image - guess we all have our views to follow :)

It is without any doubt a rather interesting one - and works excellent as part of your series '' Unseen''.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye tilbakemeldinger! Jeg setter stor pris på at dere har gått slik inn i intensjonene bak bildet.

Georg: By reversing your argument at the end, you ended up with the same conclusion as I did. Thank you for your profound critique!

- Kristoffer
Johan K.

Likte dette bildet godt. Mye pga de glade barna som løper nedover. Fint da med den bevegelsesuskarpheten på gutten nede.
Liker også de store flatene.
Bra komponert. Fin balanse i bildet

Johan
Asbjørn M.

Bildet har en fin dynamikk på grunn av guttens bevegelige positur, pilen
og kanten på muren som går som en skrå linje inn i bildet.
Formidler livsglede. Artig med bildene dine som viser tilbake i tid.
Atmosferen her minner meg litt om Promenade des Anglais i Nice i Frankrike.
Godt ''fanget'' igjen.

Asbjørn
Daniel M.

Småfrekt komponert, men så til de grader vellykket. Herlig diagonal linjeføring som sammen med (de nødvendige)bevegelsene til ungene skaper en finfin dynamikk i bildet. I tillegg er jo det hele innpakket i et flott tonearbeid, så dette var et meget spennende bilde Kristoffer.

-Daniel-
kine n.

jeg henger meg veldig opp i trekant-skyggen nederst her, den stopper litt av den gode bevegelsen. ellers liker jeg flyten i bildet. en deilig fart gjennom bildet. teksturen og de kontrastfylte tonene passer veldig bra. jeg liker komposisjonen.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye, fine kommentarer, som jeg setter stor pris på!

- Kristoffer
Erlend B.

Meget meget stilig.

Erlend
Tarjei Ekenes K.

her var det masse bra.

mange elementer aa se paa.
liker ogsaa ansiktet i asfalten til hoyre

jeg ville kuttet mer paa hoyre for tightere komp her.
motivet er meget bra

:-D ! tarjei !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu