''
''
Utstyr
  • 'Kameramerke?? Hva har det å si?'
  • 'Objektiv? Utøver ikke gratisreklame.'
  • Brennvidde': Noen fåmm
  • Blender-
  • Lukker''s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger542
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184563} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Lars-Anders M.
Meget kraftfullt bilde. Form og farve er topp. Stå på.
Tom B.
Flott bilbilde. Som Lars-Anders sier så er det kraftfullt, energisk og gir bra følelse av det å kjøre en kul, moderne bil. Mini ?
TomB.
Carsten S.
Grafisk, delvis abstrakt, kraftige farger med interessante detaljer. Det er nok neppe en Mini. Jeg tror det er en buss, men kanskje tar jeg feil.
Det som jeg syns er spesiell med dette bilde er at det er en slags balnding av nesten abstrakt og miljøbilde med person. Blanding også i uttrykskraft. Abstrakte delen er veldig kraftfull og øverste delen, med personen, er neste bare en anelse.
Enten du var heldig eller veldig konsentrert til stede.
Tom A. T.
Jeg tror noen er på busstur. Den sterke rødfargen tilfører bildet utrolig styrke og den lille uskarpheten skaper effektivt en følelse av litt fart. Her syntes jeg du har vært dyktig.
mvh Tom T
Odd Tore S.
Dette må vel være definisjonen av et fargesprak?
Sjelden har vel bybussen glimtet til slik i vårsola, god understøttet av fotografen og hans verktøykiste.
Kraftfullt er det neste ordet som faller meg inn, takket være den lille uskarpheten og vinklingen av bussen. Et øyeblikk kunne man tenke seg en Corvette i bra fart.
Ikke et bilde som jeg kunne tatt, men et som jeg gjerne ser.
Odd Tore
Ketil K.
Corvettfarget buss i Sting Ray positur. Og med morgentrøtte passasjerer blir dette helt herlig!
Arild S.
Bra utnyttet flate hvor du forteller akkurat nok i dette abstrakt-konkrete utrykket. Først abstrakt og litt usikkert hva det forestiller, og så temmelig konkret når bitene faller på plass. Det syns jeg er spennende. Tror hellingen på bildet er slik den bør være, og kontrasten rød/sort er flott.
Kjell Sigurd S.
Som i ditt forige bilde synes jeg du er dyktig til å yttrykke bevegelse og stemning i bildene dine. Komposisjonen er abstrakt nok til å vekke nysjerrighet og konkret nok til å formidle overnevnte. Personen ombord i bussen er avgjørende for mitt inntrykk. Godt sett og godt fanget!

Kjell S
John G.
Et bilde som utfordrer.
Fint med profilen, og én aner at det er en busspassasjer. Er det det? Ser sånn ut.
Komp, flatefordeling og fargebruk er upåklagelig.
Spennende...
John :-)
Espen A. I.
Hodet i øvre del gjør svært mye for bildet og for meg også. Uten det hadde det hele vært ganske meningsløst. Fint bilde med sterke og klare farge(r)

mvh Espen
Frank W. G.
Dette bidraget fra deg holder god klasse som vanlig. Den store røde flaten preger jo bildeflaten. Men profilen, sorte streken og den gule flekken bidrar meget sterkt til helheten. Joda, dette faller i smak, og er nok et bilde som holder over tid.
Bra så det holder i masse!

Frank
Nina S.
Det gule lyset og den svarte stripa gjør hele bildet synes jeg, uten de to rene elementene hadde det vært kjedelig.
Det fartsfylte, tydeliggjort med det skråstilte, er også viktig.
Veldig bra.
Mvh Nina
Thorfinn B.
Takk for kommentarer.
Korrekt at det er en buss med busspassasjer :-)
Arne S.
Typisk Thorfinnsk! Dvs - grafisk tilsnitt - gjennomført til fingerspissene. Elegant!
Hans Jacob H.
En lett glorete og grafisk fremstilling av en helt vanlig bussreise. Velbalansert plassering av elementene; hode, hjulbue og stripen/blinkelyset, og passe bevegelsesuskarphet.
Hodet i vinduet er tydelig nok til å gi bildet en liten historie også.
Stine J.
Hei Thorfinn,

Ved første øyekast trodde jeg dette var en bit av en lekker liten sportsbil, men ser nå at det er en buss med passasjer og det hele. Fargerikt, fartsfylt bilde som er svært atypisk fra hva jeg forbinder med en busstur. :-) Dekorativt med det store røde feltet mot alt det mørke, et bilde jeg kan se lenge på fordi det tiltaler meg.

mvh Stine
Thorfinn B.
takker for nye kommentarer :-)
Vegard E.
Meget lekkert grafisk dette.
Synes huske å ha sett frekke bilder du har tatt i ei nikon-blekke noe tid tilbake...men det er kanskje selvpromotering og ikke gratisreklame som du hevder under utstyr ;)
Thorfinn B.
Takk for det Vegard. Ang motstander av gratisreklame, så står jeg for det....! Det innebærer at presentasjonen i Nikon Pro på slutten av 04 var en ganske ok inntekt og overhodet ingen gratisreklame for Nikon. Om jeg pr d.d. bruker N eller noe annet skal være usagt, men jeg brukte det den gang ja...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu