Var det noen som sa fugleinfluensa ?
Hmm.... jeg lurer på hvorfor det utvikler seg sånn fugleinfluensa som det står så mye om i avisene...?
(Fugleinfluensa eller hønseinfluensa som det mer treffende ble kalt før i tiden, ble beskrevet for over 100 år siden. Forskjellen mellom da og nå er vel kanskje at fugler som dau'a ikke ble obdusert....?)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184597} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen A.
Du understreker her en forkastelig måte å drive oppdrett på. Bildet er bra og sterkt for en som er glad i dyr. Dette er en dokumentasjon. Bra levert både teknisk og motivmessig. Måtte rette vedkommede se dette.

Mvh
Espen Amdahl
Anita I.
Enig med Espen. Dette er grusomt.
Og jeg synes det er så sterkt og grusomt at det bør få mer oppmerksomhet. Man skal ikke behandle dyr på denne måten. Ikke rart det blir pest og plage.

Mens jeg venta på at bildet skulle åpne seg, satt jeg og tenkte på at ''dette kommer til å bli fælt å se på, ikke sikker på at jeg orker å se det likevel''... Meget sterkt dokumentert.
ingebjørg fyrileiv g.
fy f....Jævlig at det er slikt. Skjønner ikke at det går an..
-et godt bilde/bra dokumentasjon!

ingebjørg
Åsmund I.
Sterkt bilde dette. God dokumentasjon av dyreplageriet. Godt bilde teknisk, det tette utsnittet fungerer også veldig bra. Likte dette. Eller egentlig ikike... På en måte. Du skjønner.

Mvh Åsmund
ingeborg w.
Mmm, nå fikk jeg lyst på egg til lunsj og hønsesuppe til middag... Et godt bilde, utsnittet funker bra, fint du har med antydning av den øverste rekka, så er det bare fantasien som setter grenser for hvor mange slike en har stabla sammen. Jeg ser for meg lag på på lag over hverandre og utover. Ellers bra det er så teknisk bra. Du har fått fram dårlig hygiene og mangel på fjærdrakt på grunn av overbefolkning og sannsynligvis slåsskamper og mobbing på en god måte.
Kjell G.
Det er viktig å ta slike bilder.

Om den som stablet hønene slik selv fikk fugleinfluensa, ville jeg synes at det var OK.

mvh kjellg



Eyvind R.
Et godt bildedokument, Atle. Kanskje du skal sende det til aftenposten etc. som et balanserende element i disse ''influensa''-tider..

Mvh Eyvind
Thera E.
Viktig dokumentasjon. Må dette komme mer frem i lyset! Det er klart fugleinfluensaen er et resultat av vårt overgrep. Det er en naturlov at alt går i sirkler.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu