2 ?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger574
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Arne S.
Når du først trøkker til med farger, har du gjort det med glans! Komposisjonen er perfekt (kanskje for perfekt?), men de hvite prikkene er litt bobbobb (le).

:)
Steinulf L.
En helt utrolig detaljrikdom. Flott toneomfang. Uten de hvite prikkene ville det vel blitt for kjedelig. En klisje som fungerer svært så fint.
John B.
Hei!! Flott bilde med nydelige farger, dette kan du printe ut og ramme inn.
Gi det minst 30x45 cm
John B.
Monica F.
Nydelig dette :-) Fargekontrastene er jo helt knall - og de flotte fargene da :-)
- mvh Monica
Oddvar B.
Svært delikat med fine dype blåtoner. Kanskje litt for skarp overgang mellom blad og vann.
Inger-Lise S.
Du verden så lekkert! Helt topp komposisjon og knallgode farger. Blåtonene i vannet og bølgene er en nytelse å se. Og så blader med stilk som kontrast. Meget bra!

Inger-Lise
Nina S.
Skjønner at det er vår når man ser sånne blad-med-stilk-bilder, dette var en fin variant, med speiling av stjernehimmel og litt sånn romantisk tosomhet bladene imellom. Sterke fine farger, likte dette.
Mvh Nina
Ole Walter S.
Lekkert bilde dette gitt!! Komposisjon, farger, skarphet, ja det har alt.

Ole Walter Sundlo
ingebjørg fyrileiv g.
Grønnfargen blir for voldsom for meg, ellers er det flott.
Nesten som en stjernehimmel de mørke partiene..

-ingebjørg
Carsten S.
AS, helt riktig. Nå jeg først prøvde å gjøre noe med originalen så valgte jeg ikke noe mellomvei. Så duket plutselig den stjerne himmlen opp. De hvite punktene er faktisk luftbobler, igjen AS, men jeg har også assosiasjonen til stjerne himmel (NS, IFG)
Det var egenltig mening å har en antydning i tittelen. Skulle har vært 2 plus uendelig tegn (ligende 8). På forhåndsvsining var det ritkig men etter at jeg lagte det in har det blit et spørsmålstegn.

Mange takk for deres kommentarene.
Wiggo T.
Ren nytelse!

Mvh
Wiggo
Ketil K.
Liker fargetrøkket her, og komposisjonen sitter flott. Litt mer usikker på alle de lyse prikkene, synes de stjeler oppmerksomhet og tar vekk en del av roen i bildet, selv om illusjonen om stjernehimlen funker det også og tilfører rom og dybde i bildet. Flere løsninger er vel mulig?
Ann F.
Herlig fargetrøkk, det er nesten som det ser ut til at de svever i himmelen.
Jeg liker de hvite prikkene, uten dem ville det blitt for perfekt vannflate, men personlig ville jeg hatt de to bladene bittelitt lenger ned mot venstre hjørne.

mvh Ann
Thorfinn B.
fargertrøkk i naturskildring etter min smak. Pirkekommentar må bli bølgen oppe til høyre som jeg gjerne ville sett avslutningen på, for å lage litt bedre balanse i bildet. Forøvrig meget bra Carsten.
Dag T.
Dekorativt! Fint med ''stjernehimmelen'' og fargene. Litt ubalanse i komposisjonen som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på, kanskje det er at konturen i refleksen oppe til høyre stjeler litt mye oppmerksomhet?
Carsten S.
Før dere, TB og DT, sa noe om denne bølgen/refleks oppe til høyre hadde jeg egentlig ikke lagt merke til det. Nå faller øyene mine altid pa dette 'problem'. Takk for det :(
Spøk til side. Jeg ser hva dere mener og da ligger helt klart et forbederingspotensial.

KK: jepp ander løsninger er mulig. Uten 'stjernehimmel blir det (enda) mer abstrakt kanskje.

AF: bladene lenger mot venstere? Hhmm, kanskje...kanskje ikke. Hvet ikke.


Takk fo nye kommentarene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu