Sculpt VII
Fortsetter serien min.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell Sigurd S.
Hei igjen Stine
Dette likte jeg. Bildet har sterkere kontraster enn i noen av de andre i serien din og det synes jeg er kledelig. Måten føttene berører hverandre på gir meg positive assosiasjoner til nærhet, uten at det kanskje er tilsiktet fra deg. Vet ikke hvorfor. Av en eller annen grunn formidler dette bildet mer stemning for meg enn de andre i serien. Korningen er bra. Ingenting å utsette på dette, tvert i mot - I like it!

Kjell S
Inger Anne Maritsdotter V.
Interessant denne bildeserien din.
Annleis og spennende.
Trur eg foretrekk den uten korn, men liker godt det symmetriske utsnittet du har valgt.

Inger Anne
Torbjørn K.
Hei

Jeg også synes denne serien er god, og som jeg har skrevet før så gjør korninga seg bra. Fin symmetri og lyssetting i dette bildet!

Torbjørn
Torbjørn K.
Hei

Jeg også synes denne serien er god, og som jeg har skrevet før så gjør korninga seg bra. Fin symmetri og lyssetting i dette bildet!

Torbjørn
Tone A.
Sculp V som har eit uttrykk av liv og rørsle, pga positurane på tærne. Dette bildet gir ei meir kjensle av ro og nærleik, der dei mjuke formene under hælane og fotblad dannar fine linjer mot den mørke bakgrunnen. Flott med korninga pga at det er litt lyst kontrast mellom føtene, som ville vore meir markert utan korning. Det er ikkje heilt symmetri i dette bildet, men du har fått fram den fine anatomien på føtene med fine linjer, sener og blodårer. Flott serie dette Stine, med mykje arbeid bak. I dette bildet er den høgre foten litt for mørk samanlikna med den venstre.
:) Tone
Hege J.
Dette var ordentlig stilig, Stine!!
Liker veldig godt komposisjonen din her. Det danner fine former i bildet. Utsnittet er også veldig bra.

For øvrig gjelder mye av det samme jeg har skrevet til tidligere bilder i denne serien, at korningen gjør seg godt, at lyset er bra og at du har unngått den absolutte symmetrien.

Et av de bedre i serien din, etter min oppfatning.

God helg!

Mvh Hege
Anya K.
Vel..jeg synes ikke dette var ett av de bedre. Det er greit liksom.. ikke noe spennende. Det blir for lite følelse i beina til modellen.. ser liksom så ''dødt'' ut. Tonene i bildet er også for kjedelige..og understreker bare mer det jeg mener med ''dødt''. Det er fint at du har det negative rommet fritt for ''greier''.. (har fått for lite bokstavkjeks i dag tror jeg..glemmer ord hele tiden..hehe).. Dette med toner er noe jeg synes har gått igjennom hele serien din.. Men stå på og fortsett å jobbe med den!

Mvh Anya
Stine J.
Hei og tusen takk til dere for konstruktive tilbakemeldinger.

Kjell S.: Kjekt det faller i smak!

Inger Anne; Det er ingen versjon uten korning av akkurat dette bildet. :-)

Torbjørn og Hege; Takker. :-)

Tone; Lyssettingen er bevisst for å få den ene foten mørkere, men jeg ser poenget ditt.

Anya; Takk til deg, med eller uten bokstavkjeks. :-)


mvh Stine
Espen A. I.
Hm, denne serien din begynner å bli lang, kanskje litt for lang. Det er ikke så mange kroppsdeler, i allefall som kan vises på dotten, som du ikke har tatt. Kanskje du burde ha avsluttet serien med dette eksemplet som et verdig punktum. Bildet har nemlig de ting som er blitt ditt varemerke i serien. Bra.

Mvh Espen
Stine J.
Takk til deg også, Espen. Serien har flere bilder enn det jeg har vist her på dotten. Jeg setter stor pris på folks mening om bildene mine, men hvor mange bilder en serie skal inneholde, det syns jeg må være opp til hver enkelt fotograf. Det ville f.eks. ikke falt meg inn å si til noen at de har tatt for mange bilder av fjell, fugler, insekter eller annet. :-)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu