Takk for alt!
Takk!Du ga alt til siste rull!Men alderen gjorde deg tung og treg.Du så en D70 i hvitbalansen og prøvde deg på en lav lukker m høy asa men kunne dessverre ikke ta imot serieopptakene som kom raw og med buffer!Takk for alt min gamle Nikkormat!
Fotograf
Utstyr
  • D70
  • 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger796
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185152} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eirik B.

Donerer du den til et ''veldedig formål?
Nemlig Nikkormatsamlingen min, den ville få en verdig pensjonstilværesle i så fall...
Andreas S.

Hehe, fint portrett som symboliserer et (helt nødvendig) paradigmeskifte. Artig tilskudd!

Mvh. Andreas D.
Rune O.

Tøft bilde, og historien som følger med hever bildet. Jeg kan ikke forstå at kameraet er ekte deformert, og antar at dette er resultat av en fordreiende fotomanipulasjon, ikke sant? I så fall synes jeg den er meget dyktig utført. Da jeg så bildet som thumbnail var jeg overbevist om at kameraet var overkjørt av en traktor eller noe...
Ken B.

Takk for kommentarer.Joda Rune,kameraet har ikke vært i nærkontakt med en traktor he he,men med distortion i PS.Til Eirik,donasjon må bli senere da den gammle murstein blir dratt med på tur i exstrem kulde og storm.Virker alltid!
Odd Tore S.

Bilde med stor symbolverdi, men det skulle vært artig å formulere de ligningene for materialoppførsel som skulle tillate en slik deformasjon. De måtte bli ekstremt og selektivt ikke-lineære.
Slik ser ikke min Nikkormat ut etter 22 års tjeneste i første linje (1970-92) og etter å ha blitt sparket gjennom en smijernsport. Bulket filterring og defekt televerkt ble tatt på garantien av Interfoto, dog med spørsmålstegn etter.
De prøvde ikke å rette opp det ene hjørnet av kamerahuset som var trykket inn.
Funket under alle forhold, men lysmåleren levde sitt eget liv gr belegg på kontaktene til batteriet. Et velegnet forsvarsvåpen om det skulle blitt nødvendig.
Skiftet til Canon i protest mot at ingen av objektivene kunne brukes uten dyr ombygging på de nye kameraene med AF. Nikkormat med mekanisk overføring av blenderinstilling var ikke helt på høyden lenger i 1992.
Odd Tore
Ken B.

I disse harde julebordstider har jeg valgt å ta filmrullen i mine egne hender! Som en advarsel til alle som ferdes ute med tvilsomme hensikter med minne kort! En D3x uten oppdatering eller kansje en D700 gjemt på innerlomma!Kansje det lurer en Canon mark3 rundt hjørnet,hvem vet!Det rassler i gammelt løv på andre siden av gaten,er det en Sony 900 som har sluppet ut før tiden..Gatelangs er det stille,men jeg fornimmer en eim fra gammle Olympen,er det selveste E3 som sikter mot hodet mitt! Dette begynner å bli klamt..Jeg smetter innom Pentax corner og smaker på gammelt nytt..ute lurer farene men jeg er klar for alt nå.. ute krangler en D90 og en Canon 50D om om å bli kjørt hjem.Jeg får ett kyss på kinnet fra D2x som spør om vi skal gå hjem og prøve lukkertiden,men natta går mot dag og høy iso er alt som gjelder..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu