Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF NIKKOR 50mm 1:1.8D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger720
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Carsten S.
Forste intrykk: Meget fint lys, fin fargetoning.
Naken, utsatt man i naken omgivelse. Alt ser ut som gjennomtenkt og omhyggelig valgt, i positiv forstand.
Assosiasjoner kan blir mange og er helt sikkert forskjellig fra den ene betraktern til den andere.
En ting jeg lurer på. Rome rundt han blir nok så stort. I forhold till holdning hans kunne jeg tenke meg en tettere komposisjon, tor jeg.
Peter M.
Først og fremst, veldig flott lys, med deilige overganger i skyggepartiene.
Jeg tenker med en gang på historier jeg har hørt fra mentalsykehus (av tidligere årgang). Detaljene på veggen på begge sider av personen er viktige og hever bildet. Du tvinger frem tanker og ønske om å granske bildet ditt enda nærmere, betrakte. Jeg liker det!

mvh. Peter
Frank W. G.
Psykt!
Nå vet ikke jeg hva som skjuler seg til venstre i bildeflaten. Men jeg ville muligens plassert modellen over vannet som ligger litt til venstre. Men bildet skaper assosiasjoner til så mangt, og funker helt sikkert for dem som kjenner til episoder i livet som dette kan kobles opp mot. Og det gjør jo vi. Du skjønner sikkert hvor jeg sikter, og hvor blinken er plassert.
Et nakent bilde som hadde hevet seg ytterligere uten en tråd. Flekkene på veggen er forøvrig med på å heve dette. Men det hadde nok også fugert uten de flekkene på veggen. Men tror nok allikevel det funker best med urene vegger.
www.fokusfotoklubb.net

Frank
John G.
Carsten, jeg ville at veggen/rommet skulle være stort i forhold til personen. Et helt bevisst valg, altså.
Peter, skyggene er naturlig på veggen, men forsterket i ettertid(ikke bare skyggene, men forsåvidt hele toneskalaen). De er med på å gi ''liv'' til veggen.
Frank, klart dette kan gi assosiasjoner i mange ulike retninger. Hvilke får være opp til hver enkelt betrakter. ''...hevet uten en tråd...'': Er ikke helt med på den, Frank?
Takk for hyggelig kommentarer...
John :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu