Grapes
Legger bildet ut på ny fordi jeg hadde lagt ut feil versjon. :-)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.

Fristende og delikat. Teknisk bra, fint lys og god oppbygging av bildet.
Jan Ivar V.

Jeg syns ikke det ser så fristende ut, men bildet var teknisk godt utført. Det hadde vært hyggelig om du hadde fortalt hvordan du har gjort dette, med tanke på underlag, bakgrunn og lyssetting.

Mvh
Jan Ivar
Stine J.

Tusen takk for kommentarer.

Jan Ivar; Belysningen er dagslys gjennom vindu på høyre side (gjennom en hvit gardin) og en liten lommelykt på venstre side (tildekket med tynt stoff). Bakgrunnen/underlaget er svart kartong.

mvh Stine
Camilla S.

Hei på deg!

Jeg synes det så fristende ut i allefall:)
Fine farger, og så kommer druene meget godt frem med det sorte som er rundt om.
Ok skarphet, og dråpene hevet bildet et hakk høyere.
Et bilde for månedens foto tema på konkurransen her på dotten.

-Camilla
Ann F.

Litt hardt lys på venstre del av metallkuben.
En hakk eller to mindre blender ville gitt skarphet på alle druene.
Det var det negative.
Det positive er naturlige farger, uventet (artig) bruk av tilleggseffekt (ville heller ventet kanten på en bolle el.lign. i stedet), OK komposisjon.

Mbh Ann
Odd Tore S.

Dette så godt ut, og jeg venter meg fotografen kan nikke bekreftende her, for et par druestilker mangler druer!
Ellers har Ann tatt ordene ut av min PC her, så da nøyer jeg med å henge meg på hennes kommentar.
Odd Tore
Torbjørn K.

Spennende og kreativt. Dyktig gjennomført og bra med den sorte bakgrunnen, som du har brukt på flere av dine bilder. Dette ble forfriskende og jeg fikk lyst på en drue nå, så det må være et godt tegn på at du har lykkes. Kan være enig i at lyset er i hardeste laget.

Torbjørn
Tone B.

Hei Stine,

Litt usikker her. Kreativiteten skal du ha for, men i mine øyner har du ikke lykkes med å formidle fristende druer. Synes det mangler noe på skarpheten samt at det synes at du har smugspist litt :-) Ville nok klippet vekk druestilkene som mangler druer. Artig å lese hvordan du har lyssatt det hele - lærerikt! Så takk til deg for å dele det med oss!

mvh Tone
Jan Frode A.

Det duggfriske på druene, sammen med metallet, gir et friskt og kjølig preg. Lys og fargetoner gir varme, så her syntes jeg du har fått til et flott bilde. Spesielt fenger lyset, og kontrastene mellom frukt og metall. Syntes elementene er fint plassert, og komposisjonen gir et godt helhetsinntrykk.

mvh Jan Frode
Espen A. I.

Kalde og våte druer er kjempegodt, nå fikk jeg lyst på det. Helt utrolig bilde, teknisk sett, men heller ikke så verst det andre heller. Vannet gjør mye, men jeg savner noe mer naturtro enn metall.

mvh Espen
Hege J.

Hei Stine!

Jeg synes dette ble et flott arrangert stilleben. Friskt, naturlig og delikat uttrykk.

Jeg er veldig glad i druer, men er litt kresen på dem. Synes kanskje ikke disse er de mest fristende jeg har sett, enkelte av dem ser litt flekkete og halvbrune ut. Ikke sikkert det var tilfelle. ;-)
Bildet er fint det, godt teknisk.
...og druene smakte nok godt!

Ønsker deg ei riktig god påske!!

Mvh Hege
Tone A.

Eit kreativt fruktbilde der det er kontrastane mellom mjuke former og harde former som slår meg. Flott med den svarte bakgrunnen som verkeleg framhevar druene sine former og lyse grøntonar mot den kantete kuben som er hard og har ein kald farge. Dråpane gir ein fin effekt på druene og mjukar opp metallflatene. Flott komposisjon med minus for manglande druer. Flott lys og god informasjon om lyssettinga, for det er ikkje alltid lett å få til. Fruktbildet har eit elegant uttrykk.
God påske, Stine!
:) Tone
Stine J.

Hei og tusen takk til alle dere for konstruktive tilbakemeldinger. :-)

Fotografen kan bekrefte at druene var gode, men jeg hadde nok ikke smakt på dem enda da dette bildet ble tatt. Men jeg ser at noen andre har. :-) Klønete av meg å ikke se det før opptaket, men det beviser i hvert fall at de ikke er av plastikk. :-)

Stålkulen syns jeg gir en artig vri på stilleben av frukt og grønnsaker, har brukt den før, se bilde nr. 156451 og vil nok bruke den igjen også. Fint å se at noen av dere liker den.

Fortsatt god påske til dere alle!

mvh Stine
Jorun Kristin N.

Kan jo kjenne deg igjen her da, ikke pent vel?
Frukt?
Mvh Jorun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu