Gammelvær'n på Bjørøya
På Bjørøya i Flatanger holdes det villsau. Da jeg fikk se dette hodet av denne væren, som av en eller annen grunn hadde strøket med, måtte jeg bare ut med stativet på senkvelden.
Bildet inngår i albumet - Norsk natur - - Generelle bilder fra naturen rundt om. De fleste bildene er tatt i mine hjemtrakter i Namdalen.
Utstyr
  • Nikon D-70
  • 17-35 mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1,6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger885
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185747} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell G.
Dystert og antagelig tilsiktet ''i mørkeste laget''. Uttrykket er rett og slett makabert. Sånn sett er bildet svært vellykket.

Og for øvig: God påske!

mvh kjellg
Siri Elisabeth J.
Makabert og flott. Liker det masse. Men på min skjerm blir det hakket for mørkt.

Hilsen Siri
Jarle L.
Synes det kledde det mørke utrykket, tror det hadde blitt for ''snillt'' med mer lys. Vellykket, men lyset innerst i bukta forstyrrer litt mye synes jeg.

Jarle
Ole Martin D.
Hallo.
Dette er jo en ekte Vømmølsau,kystvømmøl. Du har vel brukt skrotten som ørnemat Kjartan! Tøft bilde som sikkert det finnes kjøpere av,masse ''snille'' band rundt omkring.Godt jobba.( og det gjør du jo alltid!!)
Kjartan T.
Bildet er tatt i mørket (dermed også forsøkt bevart forholdsvis mørkt) og værhodet er belyst med en av disse mye brukte led-lyktene for å ha på hodet. Lang lukkertid for å få frem landskapet, og for meg var det røde fyrlyset inne i bukta et viktig symbol i bildet.

Fint at noen ga sine kommentarer, for dette er vel ikke slike bilder jeg til vanlig legger ut her.

Ole M, du får gi beskjed om noen av dine satanrock-kompiser har bruk for en plakat:) Ellers kan du kanskje bruke ''værhauet'' som åte for noen toppfotografer i sommer. Ville nok ha blitt et enda bedre symbolbilde for ''satanifaanicon'' eller hva de bandene heter...

Takker for kommentarer og god påske til dere som tar ferie i kveld.
Bengt Egil R.
Mildt sagt makabert!
Synes lyset fra led'n gir en utrolig effekt.
Dybden i selve ansiktet forsvinner og gir hele kraniet et preg av å være fra et ubestemt vesen.

(Litt på siden, men kan man bestemme alder ved hjelp av hornene på disse? Jeg finner ut at det må være en 5-6åring ut fra måten vi grovt bestemmer Amerkiansk villsau, noe jeg ikke får til å stemme med størrelsen på horna)
:)Bengt
ingebjørg fyrileiv g.
Ser ut som han er forskrekket. Kanskje noe skremte han idet han døde..!?
Flott lys og ok farger. Lyset i bukta trekker mye oppmerksomhet.
Det virker som vannlinja er skjev, men det er sikkert på grunn av halvøyene.

Fin artikkel om deg i na.

God påske! hilsen ingebjørg
Kjartan T.
Takker igjen for nye kommentarer og god påske!
ingeborg w.
Dystert uttrykk, utrolig bra, fint det er så mørkt, er med på understreke den skumle stemningen. Lyset innerst i bukta er viktig og at du har lyst opp skallen også.
Randulf V.
Humre ;-)
For en som tilbragte påsken på Infernofestival gir dette bildet, som nevnt i en tidligere tråd assosiasjoner til en del platecover. Skulle likt å sett dette inne i ett dobbelt, godt gammeldags LP-cover...

R
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu