Ålesund i snøbyger og solnedgang
Ålesund fra en velkjent og mye fotografert vinkel.
Utsikten fra Fjellstua er så mye fotografert at den vel er for en klisje å regne, men jeg synes jeg fikk til noe litt utenom ''standard''. Vanskelige lysforhold, med motlys og snø i lufta.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • EF-S 18-55
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1.3s
  • Nei
  • AnnetExposure bracketing, tre eksponeringer med +- to steg
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger986
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Venche J.

Dette likte jeg. Ålesund er en vakker by, både sommer og vinter. :)

Wenche.
Petter B.

Kjempebra bilde. Dramatisk himmel. Tøft med snø enkelte steder og alle fargene.. veldig bra bilde:) beste ålesundbilde jeg har sett:)
Wiggo T.

Enig i at du fikk til noe litt utenom ''standard'' av dette stedet som blir fotografert særdeles mye. En spesiell og vakker stemning du formidler og samtidig et av de bedre bildene jeg har sett så langt fra Ålesund... Meget bra!

Mvh
Wiggo
Ole E.

Jeg synes absolutt dette er av de beste oversiktsbildene (som det er mange av..!) av Ålesund. Fint og dramatisk. Ypperlig eksponert, dobbelteksponering? Og veldig god skarphet. Jeg liker veldig godt at du har en egen ''vri'' på bildet.
Alexander T.

Nydelig, rett og slett nydelig.
Knut O.

Dette kan du være stålt av skikkelig BRA med god dybde og klarhet.
Harald H.

Enig i det med klisje. Men dette beviser bare at selv de mest ''utfotograferte'' motiver kan bli knallbra. Ålesund Turistkontor: Løp og kjøp!!!! H :-)
Jørn Tore K.

Heldig med dette bildet. Fint lys. Jeg ville klonet bort noen av lyspunktene på rådhuset og buss-stasjonen.
Mvh. Jørn T. Karlsen
Inge S.

Hei.
Syns dette ble meget klart og fint ''postkortmotiv'' av Ålesund.
Salgsvare dette :-)

Mvh Inge
Camilla S.

Heisann

Jepp, har sett maaange slike motiv fra Ålesund, men dette må være ett av de beste jeg har sett.
Nydelige farger, og så inneholder motivet ditt så mye mer enn alle de andre jeg har sett. Bildet fremstår som litt dramatisk, når snøbygnene kommer i mot oss. Fin skarphet også :)

Flotters!

-Camilla
Helga Maria S.

Hei! Flott bilde! Jeg liker hvordan fasaden på enkelte hus er lyst opp, den varme fargen vises også på himmelen og som refleksjon på havet...nydelig!

Mvh Helga Maria
Fred S.

Absolutt et av de bedre ''tatt fra Aksla''-bildene av Ålesund; sjelden å se vinterbilder av dette motivet, og både naturens eget lys og det ''kunstige'' spiller på lag her. Får en følelse av at bildet heller littegrann, men det stemmer nok ikke; er vel vinkelen på Sukkertoppen som gir den feilaktige følelsen.

vh fred
Ann T.

Dette er helt nydelig. Fargene og lyset er meget bra synes jeg. Bra sett på akkurat riktig tidspunktet. Noen minutter senere og snøværet var sikkert innover byen.
Mvh. Ann
Ann F.

Spesielt bilde, meget bra kombinasjon av naturlig lys/vær/kunstig lys.
Jeg har også følelesen av at det heller, men husene står rett, så det er vel horisontlinjen kombinert med effekten av brennvidden som lurer meg.

mvh Ann
Per Ove H.

Det meste er sagt her om lys, farver og skiftende vær. Nøyer meg med å gratulere med et vellykket og innholdsrikt Ålesund-bilde.

Mvh
POH
John C.

Godt timet tidspunkt. Som Ålesunder ville jeg likt at dette bildet representerte hjemstedet mitt. Prøv å selge dette til turistkontoret, det forteller mye om hvor skiftende vær vi har her. Likte veldig godt at du hadde fått med varmen fra lysene i gatene. Blinkskudd rett og slett.
Reidar T.

Som sagt før så er det mange bilder av Ålesund men dette skiller seg klart ut blandt de bedre. Store kontraster fra sol på himmelen til tunge skyer med snøbyger. Lyset på byen er flott og bildet er skarpt og fint.

RT
Gerry F.

flott, kontrastene er meget bra her...snøen gir rom for malerisk opplevelse...mye dybde og snøen som kommer mot byen,,,vakkert og dramtasik etter mine begreper!


Gerry
Espen A. I.

Jeg har aldri likt sunnmøre noe særlig, men dette hjalp på veldig mye;-)

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu