'-'
'En meget dyktig fotograf på ''Dotten'', men hvem?'
Utstyr
  • 'kamera'
  • 'objektiv'
  • Brennvidde' 'mm
  • Blender-
  • Lukker'1/'s
  • Filmtype''
  • Nei
  • Annet''
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185951} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten S.
Sellom dette er ikke akkurat min smak så må jeg si at du har klart å minimalisere et protrettfoto til det yterste, men allikevel er et vis personlighetstrekk i behold.
Egentlig ganske interessant.
Som enkeltstående bilde blir dette for enkelt for meg, men satt i en sammenheng, hva det og måtte være, kan det sikkert blir anderledes.
Lars-Anders M.
Stemlen satt den. Man ser ansiktets utstrålning.
S. N.
I likhet med CS er jeg i utgangspunktet skeptisk til portretter som er gjort til rent sort-hvite grafiske uttrykk - kanskje mest fordi jeg synes effektene ofte tilslører eller gjemmer bort det interessante. Her er det ikke tilfelle, det er nesten som om du har skåret bort alt det uvesentlige og sitter tilbake med karakteren. Spennende. Prikken over i-en er den .- en :)

Silje
Stine J.
Hei Thorfinn,

Jeg liker den grafiske effekten her, men syns øyepartiet (hans høyre øye) ble så svart at det forstyrrer.

Personlighet kan man se at fyren har, men hvem det er aner jeg ikke.

mvh Stine
Espen A. I.
Grafiske bilder krever endel arbeid, noe som vises at du har gjort her, visst du da ikke er enormt dyktig eller hadde bare flaks;-)

Uansett, det lille som er igjen av tegning gjør at bildet blir mystisk og bra.

mvh Espen
Odd Tore S.
MIn første oppfatning her, og forsåvidt også sammenfatningen om bildet, er plakatkunst.
Stil og utførelse minner meg om gamle filmplakater med dominerende sort. Forskjellen er at munnen var rød. De var ganske virksomme med sin enkelhet i kinoramma i forhold til detlaljerte flerfargetrykk.
Her synes jeg at vinklingen på ansiktet er OK, illuderer tenksomhet, men området rundt høyre øye blir alt for mørkt og dominerende. Formen på munnpartiet ser også ut til å være ofret til fordel for klart definert hår.
Fra egne erfaringer vet jeg at man i stor grad og med uendelig mye arbeid kan styre slike effekter selv, så jeg er rimelig sikker på at dette er helt bevisst fra din side. Men skulle jeg styrt, hadde det nok blitt et noe annerledes uttrykk, nokså avhengig av modellens personlighet.
Odd Tore
John G.
Dette må være Erlend Mørk! Ingen tvil om det.
Funker bra som ''plakatkunst''. Passer dystert og udefinérbart.
Liker det...
John :-)
Frank W. G.
Enig med broder`n. Dette må bare være Erlend Mørk. Mørkt bilde så det holder. Herlig feeling i blikket som sitter som et skudd fra Mørk.

Frank
Thorfinn B.
Takk for kommentarer. Stemmer, det er Erlend Mørk :-)
Kristoffer L.
Et bilde som gir meg sterke assosiasjoner til Werner Herzogs ''Nosferatu, nattens vampyr'' (1979) - en fantastisk film, etter min mening definitivt den beste av Draculamyte-filmene.

( http://www.imdb.com/title/tt0079641/ )

Bra arbeid!

- Kristoffer

Georg K.
Looks much like man who was formerly known as a certain Mr. Jackson - but since you are saying that it's not him - what do I know.
Interesting reference Kristoffer is mentioning - an indeed brilliant movie.
As a photo of less interest to my mind - while as a piece of work it is effective since creating attention - simplified expression by trying to convey some essentials - if it does - only people who actually know the guy behind the masque really can tell.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu