Stormy water
synspunkt..?forbedringer?kommentarer mottas med takk..
!trenger hjelp her..ikke helt fornøyd selv..
Bildet inngår i albumet DrOPs - Vann..er bevegelig..levende..frys det et øyeblikk og man får tid til å reflektere...
Alle bilder signert og i begrenset opplag.
Utstyr
  • canon eos350d
  • 100mm 1:2,8
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Annetvariert lys, usm... håndholdt kamera, innebygd blitz...klarer ikke å presse lukkertid til raskere enn 1/200...forslag mottas med takk
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger389
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186001} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
thomas m.

hei willy!
utruleg stiligt bilde! får fantasien til å gjøre sin ting..:-) spesielt fint med fargane, flott arbeid! har ofte prøvd å ta eitt slik bilde sjøl, men har aldri fått det til å bli så fint som denne..:-)
hilzen thomas..
Dag J.

Hei Willy!

Nok et flott dråpebilde!! Liker tittelen. Den passer til den noe urolige, men fortsatt myke bakgrunnen i bildet. Bildet gir en følelse av å seile i (over) urolig farvann...
Vet ikke helt om jeg liker de lyse feltene i øvre høyre del av bildet. Føler at dette bringer bildet litt ut av balanse. Likevel bør det jo være noe der, for å veie opp for dråpen til venstre... Får en følelse av at dråpen flyr mot venstre, er dette intensjonen din?
Dette ble mye synsing, bildet er meget fascinerende, og jeg er enig med TM i at fantasien settes i sving... Blir ikke helt enig med meg selv heller. Har sett på bildet nå flere ganger mens jeg skrev dette. Artig... ser nye detaljer hver gang. Bra!

mvh Dag.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dråpebilder har eg sant å si aldri prøvd meg på, og det blir også bare synsing fra min side.

Men eg liker det eg ser, og syns det diffuse uttrykket gir et annerledes dråpebilde.

Flotte diffuse maleriske toner og en sylskarp fin dråpe!

Inger Anne
ingebjørg fyrileiv g.

Hei Willy. Kjempefine reflekser og fine farger.
Er litt usikker på om dråpen har potimal skarphet.
Om den har det (jeg klarer ikke helt å se), skjønner jeg ikke
hvorfor du ikke er helt fornøyd!

vh ingebjørg
Lisbeth P.

Hei Willy. Dette kan du! Jeg forstår ikke hva du ikke er helt fornøyd med. Synes dråpen og vannet framstår flott. Det er en bevegelse i bildet som jeg liker, og veldig fint med dette sølv-aktige.
Lisbeth
willy m.

heisann og takk for kommentarer..vet egentlig ikke hva det er med dette men det er bare et eller annet..på den ene siden er jeg fornøyd og på den andre siden ikke..kanskje jeg bare skal la det ligge :)
Stine J.

Hei Willy,

Jeg syns ikke dette er et av dine beste dråpebilder og skjønner at du er usikker selv. Jeg tror noe av problemet ligger i at dråpen er så matt og dermed ikke fremstår som skarp. Et annet problem er det store lyse feltet oppe til høyre. Kanskje et annet utsnitt? Fargene er flotte.

mvh Stine
willy m.

hei Stine..takk for synspunkt..er enig med deg og vil prøve et annet utsnitt..men må ha det liggende en stund for å kjenne på det litt..ligger det vekk nå og tar det frem senere...:)
mvh willy
Andreas S.

Hei du

Dette likte jeg. Dråpa er jo knallbra! Et synspunkt jeg har er kanskje å redusere litt lys i disse ''strekene'' som går under dråpa! Stå på!

Mvh. Andreas D.
Mari W.

Helt fantastisk nydelig! Har vært gjennom alle dråpebildene dine nå, du er virkelig dyktig. Jeg må nesten si at dette er min favoritt, skjønner ikke hva du er usikker på her.. Skarpt og fint, som alle bildene dine, men her er det først og fremst bakgrunnen som skiller seg ut. Synes den er så vakker, virkelig myk og malerisk, samtidig som det er masse bevegelse. Veldig tiltalende farger - grått og blått, og så denne lille anelsen orange som skaper spenning. Bunnen er også nydelig - masse liv og fargespill.

Har ingenting å klage på, dette var VAKKERT!
Inger-Lise S.

Vakkert! Herlig diffus bakgrunn med lekre fargetoner. Dråpen ser ut som en perle :-)
Ser du har blitt kalt ''Dråpeprins'' ;-) Men du har visst fortjent den tittelen!
Ingen dårlig tittel det:) Jeg tok etpar paddebilder.....Ikke fullt så fin tittel jeg fikk ;-)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu