Ved Dublin
Se gjerne i fullskjerm...
Bildet inngår i albumet Dublin -
Utstyr
  • Kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger879
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Helge R.

Hei!!
Tidligere omtalt sted sett fra en annen vinkel. Jeg ser på utstyr at du har brukt både kamera og objektiv, utrolig.
Du komponerer horrisonten med de forskjellige buktningene på muren, vegene blir bueformer som slynger seg mot betrakteren. Den merkelige bygningen stor der, ute av senter og får hjelp av den hvite greia som har irritert meg en gang tidligere, denne gangen er det overkommelig.
Lyset er dramatisk, skinner litt ekstra på ditt Soria Moria.
Fantasien min kverner på høygir, er usikker på hvilke knagger den skal hekte seg fast på, eventyr, historie?? Ett er sikkert dette likte jeg, hilsen
:)Helge
Steinulf L.

Eventyr og myter,lys og skygge,fakta eller fiksjon er ordene som dukker opp når jeg betrakter dette bildet. Mao. alt som hører Irland til. Likte dette.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for fine kommentarer! Bildene oppe fra denne borgen (det kommer kanskje et par til) forteller mye om hva Irland er for meg. Det irske landskapet er vidunderlig vakkert. Dette gjenspeiler seg også i menneskene. Aldri har jeg møtt så åpne, vennlige og gjestfrie folk som her. Irene er svært stolte av sitt land, sin historie og sin identitet som irer, og byr på seg selv i en helt annen grad enn jeg har opplevd andre steder. Arbeidet med disse bildene har ført til en fornyelse av vissheten om at jeg må tilbake til Dublin. Jo før, jo heller.... ;-)

- Kristoffer

Espen A. I.

Trolskt og svært stemningsfylt! Liker de klare tonene i s/h valget ditt. Dybden som stien skaper er også bra for bildet. :-)

mvh Espen
Avsluttet .

Kanskje enda finere enn det forrige. Stien skaper en flott dybde og naturen (som du dessverre ikke ta så mye av æren for) er jo bare fantastisk.

Herlig, men hadde likt å se dette i farger også jeg. Himmelen var så skjønn på det andre bildet ditt:)

Irmelin
Ioannis L.

Hei Kristoffer!

Et nydelig stemningsbilde med dramatisk utrykk og lys som vandrer i andre tankebaner! Så det i fullskjerm med sort bakgrunn, og hentet inn savnet i å betrakte dette på ekte s/h-papir! ;)
Daniel M.

Herlig kontrastfull stemning, som sammen med komposisjon og gode toner gjør dette til et meget flott bilde. Har utrolig lyst til å besøke Irland - av mange forskjellige grunner ;-)

Blir dog kanskje nokså hyppige Irland besøk på meg fra høsten av i og med at 'min bedre halvdel' mest sannsynlig blir å gå videre med studiene sine i Dublin..

-Daniel-
Kristoffer L.

Hjertelig takk for fine tilbakemeldinger, som jeg setter stor pris på!

Irland byr på så mange vakre landskap, så du har noe å se frem til, Daniel. ;-)

- Kristoffer
Anne Lene B.

Hei Kristoffer.
Dette er et utrolig flott bilde, nydelig komposisjon, lys og toner.

Mvh
Anne Lene
Nina S.

Liker dette. Flotte toner, nydelig grå himmel. Aner at bygningen er ganske stor. På bildet ser den liten ut, kanskje fordi bildet er ganske lite. I så fall et artig synsbedrag.
Et nydelig lys i bildet.
Mvh Nina
Asbjørn M.

Utrolig vakkert lys du har hatt når du har fotografert denne serien
på tre bilder, Ved Dublin.
Borgen symboliserer den politiske vanskelige situasjonen Irland
har vert i opp gjennom tidene.
Et stillfarent vakkert bilde, med mye melankolsk poesi i seg.

Asbjørn
Kristoffer L.

Tusen takk for de nye kommentarene! Jeg setter pris på å høre at bildet når fram.

Asbjørn: Din beskrivelse av bildet - og symbolikken omkring det - ligger svært nær min egen opplevelse av bildet. ''Melankolsk poesi'' var nettopp den følelsen jeg kjente på da jeg ruslet omkring på dette stedet.

Flere har påpekt det spesielle lyset. Ja, jeg opplevde lyset som nesten overjordisk vakkert denne påske-ettermiddagen. Det hadde vært pøsregn og dårlig vær i flere dager. Nå hadde det akkurat begynt å letne. Halve himmelen var blå, og halve dyp blågrå - ja, nesten svart på det mørkeste. Samtidig var det så sent på dagen at solen hadde kommet ganske lavt. Vakrere kan det knapt bli, og i slike omgivelser - det var forheksende. Jeg priste meg lykkelig over at jeg befant meg akkurat på dette stedet, akkurat da. Det var et av disse virkelig sjeldne øyeblikkene hvor alt falt ned på rett plass samtidig - lys, motiv, omgivelser, stemning - og, som vi skal se på neste bilde - mennesker. ;-)

- Kristoffer
Erik B.

Ordet ''eventyrlig'' er det første som slår meg når jeg ser dette bildet. Det gir meg lyst til å pakke sekken og dra dit straks. Lyset er veldig, veldig vakkert.

Et bilde jeg godt kunne tenke meg å se i stort format i et galleri.

Hilsen Erik.
Tina E.

Bildet m sterk atmosfære, gir meg assosiasjoner til barndom. Flott arbeid :-)
Kristoffer L.

Tusen takk for nye kommentarer - setter stor pris på slike tilbakemeldinger!

- Kristoffer
ingebjørg fyrileiv g.

Flott bilde med fine gråvalører og herlig lys. Komposisjonen er flott.
Vakkert.

vh ingebjørg
ingeborg w.

Lyset ja, jeg kjenner det igjen fra min egen tur... Sol og regn og tåke, slottsruiner og små tråkk hvor en kan rusle en tur. Bedre kan det ikke bli. Jeg synes du har fått fram dramatikken med sola og de mørke skyene. Svart/hvitt gjør seg bra. Du kunne godt lagt ut større bilder, det blir noe smått dette.
Bjørn H.

Et deilig klassisk landskapsfoto med bra lys og teknikk.

Sort/hvitt arbeidet er upåklagelig og jeg liker det en hel masse.

Bjørn.
Kristoffer L.

Tusen takk for fine kommentarer!

- Kristoffer
Margrethe A.

Kjempeflott og myk himmel. Synes du har klart å fange detaljer i gresset til tross for at bilde er så mørkt. Bra!
Arne M.

Her er det mye som imponerer, som det forøvrig er i så mange av bildene dine. Både komosisjon og lysbehandling gir bildet mye av sin karakter. Det gode sv/hv arbeidet gjør det en anbefaling verdt.

- Arne
Kristoffer L.

Tusen takk for de siste kommentarene - og til deg, Arne: Hjertelig takk for anbefalingen!

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu