Barneøyne
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-04-23 22:40:55
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger344
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_187823} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger-Lise S.

For noen øyne,-for et blikk! Herlig uttrykk. Tett og fint utsnitt. Men jeg syns bakgrunnen uroer litt, så jeg ville nok klonet bort i hvertfall den hvite trekanten til venstre.
Ikke lett å velge versjon her...Men jeg velger v#1. Tror den er klarest.
Skjønn modell :-)

Inger-Lise
Eliza A.

Takk for tilbakemeldinger Inger-Lise!!
Skal gjøre noe med bakgrunnen og fjerne trekanten. Ser godt hva du mener!!

eliza
Tone A.

Eit herleg uttrykk på denne sjarmerande gutten som ha eit vakkert blikk. Fine hudtonar i fargeversjonen og dei store blåe augo som ser rett på deg, gjer mykje or bildet. Han liknar på mora si! Bakgrunnen forstyrrar både når det gjeld vinduet og med den stripete gensaren. Flott lys frå vinduet som gir gutten ein frisk hudtone med litt rosa kinn.
Versjon 2 manlar kontrast og gutten er veldig bleik, så eg likte versjon 2 best. Eg er ikkje noko ekspert på barnebilde, men synes at dette er eit flott forsøk der uttrykket og blikket gjer mykje for bildet.
:) Tone
harald l.

Hei!
likte klart best versjon 1. fått vekk den litt irriterende hvite trekanten ja, så bli det et flott nært barneportrett. Flotte blå øyne og rød munn med et godt blikk, et godt bilde.
mvh Harald
Sveinung J.

Et utmerket portrett av den lille pjokk (jente?) Med et viltert uttrykk i øynene og klar for nye oppdagelser. Kan ta og føle på stemningen i bildet!
sj
Anne-Grethe S.

Versjon 1 er heilt klart best etter mi meining.
Fint blikk og passande komposisjon, synest eg. Kanskje du kunne tatt med litt meir av panna slik at ikkje fokuspunktet blir så langt oppe
Du kunne nok med fordel ha brukt litt USM på augene slik at dei blie litt skarpare. I tillegg ein ørliten ''S'' i curves. Dette er berre pirk, men eg trur det hadde blitt litt bedre ved å forsøke det
Bakgrunnen som andre kommenterar, legg eg faktisk ikkje merke til på dette bildet. Så klart hadde det blitt bedre med ein heilt enkel og ''ryddig'' bakgrunn men på dette bildet går likevel blikket mitt rett opp på dei nydelege auga. (Og eg som pleier å være så pirkete på bakgrunn...)


Mvh
Anne-Grethe
Eliza A.

Veldig glad for kommentarer og tips fra dere siste=)
Skal prøve ut forslagene dine Anne-Grethe!!!!!

Eliza
Åsmund I.

Liker det tette utsnittet godt. blikket er meget bra, og blikket trekkes umiddelbart mot øynene. Selv tror jeg jeg går for v2 som den beste. Liker slike bilder godt i s/h.
Et stilrent og pent barneportrett.

Mvh Åsmund
Tom A. T.

Flott blikkontakt, nydelige øyne og et lurt uttrykk. Kona som sitter tre meter bak meg sa bare Å.. se på de utttrykket. Et ærlig og svært så severdig portrett. Man behøver ikke å kjenne barnet for like dette ;o)..
mvh Tom T
Eliza A.

Glad for responsen og takker og bukker:0)

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu