- - -
Et bilde fra arkivet mitt. 3 sverd i fjell fra Hafrsfjord på min måte. Vil gjerne ha din mening som vanlig. :)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDratt hardt i curves-spaken :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188532} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Jeg synes ikke at det fungerer bra med bare 2 toner (svart/hvit). Jeg tror det kan bli bra fordi om. Jeg har sett en del tøffe høykontrast av de tre sverda som fungerer bra. at vist du noen gang tar dette bilde igjen hadde jeg heller brukt en ektremt høy iso for å få kul kontrast.

Hansi
Camilla S.

Hei Stine!

Jeg synes dette fungerer utmerket bra jeg:)
Kjente igjen sverdene med engang, så selv om det er blitt et grafisk bilde, så har du likevel klart å beholde detaljene slik at det ikke blir helt fjærnt å kjenne igjen.
Fint utsnitt, god kontrast.

-Camilla
Kjell Sigurd S.

Selve motivet er litt ''dødt'' og derfor ikke spennende nok til en slik gjengivelse synes jeg. Blir nesten litt skilt-aktig. Noe mer detaljer og kanskje litt kordning, som du jo er ekspert på :-), ville løftet det. Komposisjonen er ok i mine øyne.

Kjell S
Kurt S.

Har ikke vært på stedet her og tror heller ikke jeg har sett bildet dokumentert i farger. Jeg har da kanskje derfor et litt annet syn på saken og synes dette fungerer fint. Som et grafisk trykk.
Fine lette diagonaler og fine former.
Mvh Kurt
Geir F.

Med det uttrykket du har valgt fungerer det. Men dybdeforskyvningen midt mellom sverdet til venstre og høyre blir nesten helt vertikal. Dette gjør et så dramatisk motiv fort noe statisk. Kanskje det ville tjent seg på en noe skråstilling slik at dynamikken øker.

Men ellers et meget godt bilde.
Synes -geir f-
Steinulf L.

Vanskelig motiv å formidle. Har jo sett mange variasjoner over temaet her på dotten. Du har valgt å forenkler motivet kraftig gjennom en nesten grafisk gjengivelse av kunstnerens arbeid. For meg fungerer det greit,det blir få 'unødvendige' detaljer å henge seg opp i.
Bjørn H.

Jeg likte det her svært godt, god komp. hvis man skal ha dette bildet som mer informativ kategori, ville jeg ha med noe mer detaljer, men som bilde er det flott , betrakteren må selv sette seg inn i fantasien:)
Mvh.Bjørn
Thorfinn B.

Grafisk rent uttrykk uten forstyrrende elementer som rendyrker motivet. Bra.
John G.

Jo, rent og pent, men savner ''noe''. Noe som tilfører liiitt ekstra spenning, kanskje...
John :-)
Lars-Anders M.

Havsfjord. Stempel av disse sverd. Er det foto?
Ketil K.

Synes dette fungerer helt utmerket i sh/hv. Får inntrykk av tre eldre stramme herrer, i stilisert form, som stirrer mot solen.
Ketil K.

Unnskyld, to herrer, det er jo en dame til høyre.
Fred S.

Har sett en del varianter av disse sverdene, og synes dette bildet er av de bedre, rett og slett fordi motivet fungerer bra i denne grafiske utgaven.

vh fred
Stine J.

Tusen takk til dere for tilbakemeldinger. :)

Beklager at jeg er litt sen med takken, men andre gjøremål har tatt all min tid i det siste.

Hyggelig at såpass mange av dere syns dette fungerer. Selv liker jeg godt det enkle og rene i slike grafiske framstillinger, selv om det kanskje ikke er så spennende for alle. :)

Lars-Anders; Ja, det er sverdene ved Hafrsfjord.


mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu