En ''morder''...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger608
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John S.

Dete er ikke en morder. Både måker og mensker avliver (dreper) andre pattedyr og fugler for å få mat. Men står nok langt tilbake i forhold til måker, når det gjelder å livnære oss det som finnes i naturen.

Men det er et fint bilde du presenterer.
Ann F.

Helt enig med John. Dyr er ikke mordere, de dreper for å få mat.
Mennesker, derimot, er mordere. De dreper for egen vinning - sett fra en eller annen vinkel.

Bortsett fra det, jeg antar at tittelen er ironisk ment - ?

Bildet er fint, men kanksje litt lyst og tegningsløst i de hvite fjærene.

Mvh Ann
Bård Lauris H.

JS og AF: Jeg mener det ikke bokstavlig.. synes han bare så litt farlig ut med den røde ringen rundt øynene. Skulle kanskje hatt gåseøyne rundt morder slik at det ikke blir noen misforståelse og folk blir støtt?!

Tar du en prat med en sauebode så vil kanskje han påstå at enkelte dyr morder? Men det er en helt helt annen debatt!!
Kjell Sigurd S.

Tittelen tiltrekker ihvertfall oppmerksomhet :-) I dette tilfelle hygger sildemåken seg med åtsel... Midtstilt men ok komp. Skarpt hode/øyne og litt mer diffus forgrunn fungerer godt. Desverre er det hvite i fjærdrakten mer eller mindre utbrendt.

Kjell S
Ann F.

Ante det, ja. Ironien, mener jeg.
:-)
Ang. sauebonden så mener nok enkelte av dem at ulven er en morder. Men også den dreper for å overleve, for å få mat. Ikke av sjalusi, hevnlyst, økonomisk vinning eller politisk/religiøs fanatisme. Dyr er ikke ondskapsfulle.
Men som du sier, det er en helt annen diskusjon.

Mvh Ann
John S.

Slik jeg oppfatter blikket så er det mer på vakt eller skeptisk</B>

Jeg synes du har gjengitt farven på måken veldig bra, kanskje fordi bakgrunnen er grå. Men snøen er det noe rart med. Måker er ikke lett å fotografere, kommer solen litt fram så er de mer eller mindre utbrente.

Jeg synes du har fått dette fint til. Jeg har også prøvd meg på disse bilde nr. 230626
Bård Lauris H.

Kjell Sigurd Strandenæs: Utbrent er det ikke... det er en meget grå dag og med snøen så blir det lav kontrast. Hvis du leker deg med levels så ser du at det finnes detaljer i fjære. Jeg ville ikke jobbe med å få det fram. Lyset var slik den dagen :-)

Ann Forberg: Enkelte saueboder er fanatiske. Spørsmålet er jo om det er suene de er så redd for. Noen er vel også redd for kunkurranse på feks elg osv... men men en helt annen debatt...
Kjell Sigurd S.

Ser det.

Kjell S
Kjartan T.

Svartbaken er vår stårste måkefugl og en skikkelig ''allrounder'' i matfatet. Her synes jeg den ligner mest på en åtseleter. Glupsk kan den imidlertid være, og hadde ærfuglmor hatt de samme tankene som oss så hadde hun nok kalt fuglen for både rovdyr, slakter og morder. Takk gud for at det ikke er slik:)

Bildet var ikke det som trakk oppmerksomheten denne gangen. Det kan kanskje komme av at motivet for meg ble litt for velkjent og utbrukt, men slikt er ofte ganske individuelt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu