Ved Dublin
Seen, or unseen?
Bildet inngår i albumet Dublin -
Utstyr
  • Kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger794
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188564} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Thorfinn B.

antydninger til både spennende lys og gode linjeføringer, men spørs om det blir ''for enkelt'' og kjedelig.
Kristoffer L.

Takk for kommentaren!

Vi ser nok bildet med svært forskjellige øyne, men det gjør ingenting. Det er fint at alle slags oppfatninger kommer fram - ros eller ris, smak og behag, forskjellig ståsted osv. Keep'em coming. ;-)

- Kristoffer

Helge R.

Hei!!
Det første som slår meg er lyset, de mørke skyene, mørke landskapet i forgrunnen og så skikkelig lys på gjerde og front på bygningen. Plasseringen av bygningene midt i bildet kompenseres av den mørke muren under gjerdet. Kablene gir spennede linjer i bildet. Jeg liker den sorte ramma mot grå bakgrunn, hilsen
:)Helge
Ioannis L.

Hei Kristoffer!

Nok et flott bilde i din Dublin-serie!

De lysere partiene av gresset/vegetasjonen i forgrunnen kunne kanskje vært lysnet opp litt slik at de tilnærmet seg det man ser i fullskjerm med sort bakgrunn.

I kontrast til det forrige bildet, ga dette med sin minimalistiske og litt mer moderne konstruksjon, en helt annen tolkningsretning i forhold til det dramatiske lyset og de mektige skyene.

Likte det!
Mikael L.

Underbart ljus och fina toner! Ödesmättat!

Mvh,
/Mikael
Kristoffer L.

Tusen takk for fine kommentarer, som jeg setter stor pris på!

Ioannis, dette er en rask webversjon av bildet slik jeg forberedte det for storformatutskrift. (Det ble forresten veldig fint på papir.) I stedet for å endre på tonestrukturen i forgrunnen, endrer jeg på oppsettet slik at bildet får sort bakgrunn. Kanskje er det tilstrekkelig for at det skal bli lettere å se disse tonene.

Anbefaler svart fullskjerm for betraktning av bildet! ;-)

- Kristoffer
Torild H.

For meg er det bl.a. dine s/h-bilder som gjør det vel verdt å besøke denne foto-siden innimellom. Som disse Dublin-bildene, der det mest bemerkelsesverdige for meg er hvordan de storslåtte lys- og værforhold er beskrevet. Solen bryter endelig igjennom et tungt, mørkt og drivende skylag og opphøyer bare deler av landskapet, resten blir værende igjen mørklagt, men et tilstedeværende mørke. Da jeg reiste i Irland første gangen, ble det fortalt, da riktignok i den sør-vestlige delen av landet, at foregående vinter hadde det regnet 2-3 måneder, nærmest uavbrutt. En kan tenke seg at ethvert lysglimt da ville oppleves som gullgjevt. Mye regn, ustadig regn - men så holder det seg da fint og grønt på denne øya... Emerald Isle.
Mvh. Torild

Kristoffer L.

Tusen takk for en tilbakemelding som jeg satte utrolig stor pris på! Nå inspirerte du meg...

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu