Skiftende uro!
Roen finnes i de fleste av oss. Jeg opplever roen langs havet, i skogen og da gjerne sammen med kamera og venner. Å få ta del i naturens opplevelser gir meg en ro som jeg kan flyte lenge på. I allefall til neste dag.
Bildet inngår i albumet Jæren -
Utstyr
  • Nikon D 200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet bør betraktes i fullformat.
    Dette er også Jærhavet i all sin søtsuppe
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188784} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg synes ikke at det fungerer med så sterke farger her og får dermed ikke denne roen. Kompen er forholdsvis grei. Kanskje ikke så spennende, men ok. Horisonten heller pittelitt til venstre.

vh ingebjørg
Tom A. T.

Spesielt med det røde lyset i landskapet og allikevel så blå himmel. Kombinasjonen er i alle fall svært så fotogen og har resultert i et utrolig severdig bilde.
At det gir ro i sjelen å være ute i slike omgivelser kan nok noen og enhver skrive under på ;o)..
mvh Tom T
Inger-Lise S.

Et fint motiv. Jeg har opplevd både slike farger og lignende motiv og at de også skaper ro.
Jeg mente først at horisonten måtte helle ca 0,1 grad , men mot høyre, men etter nøye studering, finner jeg den til å være rett..Med mine øyne.
Like ved her, har jeg et lignende motiv. Men du skriver om ro, og tidligere om å ikke stresse. Jeg tror roen må finnes inni oss,men naturen er til god hjelp. Stress handler om å velge...
Liker bildet ditt godt.

Inger-Lise
Nils B.

ILS, Du har helt rett. Roen finnes inne i oss, men enkelte ganger er den så langt inne at litt medisin i form av Natur er godt.
Inger-Lise S.


Ja,jeg er enig,Nils. Men tror at stresset har fratatt mange muligheten til å finne ro ved denne medisin som naturen er. Jeg tror at noen ganger sitter den så dypt at et bilde eller kortvarig opphold i naturen ikke når fram..At altfor mange ikke er mottagelige...Ikke alle kan velge bort stress, av ulike årsaker..
Jeg føler meg priviligert som er ''allergisk'' mot stress.Men tror at alle kan ,med mer eller mindre hjelp, nå dit hvor roen kan finnes, og velges.
(Litt filosofi i natten ;-)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu