Snart i leir..
Påsketuren over hardangervidda ble en prøvelse, i alt 8 dager der hadde jeg bare en kveld med solnedgang. Vi har her gått langt og er slitne, leir er bare noen 100m unna..
Bildet inngår i albumet Hardangervidda Påsken 06 - Fra Finse til Haukeliseter, med telt og alt vi trengte av mat og utstyr. Resten av turen kan sees på http://www.utimarka.com/
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon ef-s 17-85mm is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger545
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Odd E. k.
Et flott stemningsbilde i flotte ''kolde'' farger med en flott oppbyggende lentikularis på himmelen. Bra !!

Mvh.

Odd E.
Lene F.
Hei! Et flott bilde med en nydelig himmel! Siden lyset er til høyre i bildet og det gror litt igjen på venstre side hadde det vært interessant å sett en versjon som var tatt mer til venstre. Mvh. Lene Foss
Sturla M.
Takker for kommentarer!
Til odd, jeg er bare en enkel fotograf fom prøver å fange det vakre jeg opplever på tur, det jeg prøver å si er at jeg ikke vet hva en lentikularis er for noe. Håper du kan opplyse meg.
Sturla.
Tone A.
Lentikularis må nå vera eit latinsk navn på eit skyfenomen, trur eg. Den spesielle skyformasjonen øverst til høgre ser mest ut som ei skypumpe og det nok den som har det latinske navnet.
Vakkert landskapsbilde i blåtimen med fine detaljar med bua fjellformasjonar som fortset bakover. Fint med skisporet i diagonalen og menneska som skaper liv i dette vakre landskapet. Eg skulle ønska at det var litt meir forgrunn, men her er bakgrunnen med den spesielle himmelen med ulike skyformasjonar og lyset som gjer bildet spesielt. Vakre blåtonar og rosatonane på himmelen er fine kontrastar.
Fin skildring av ein strevsom tur med spreke folk.. Er dette bildet frå langfredag? Det var den einaste dagen i påsken med fint vær på Jæren.
:) Tone
Avsluttet .
Et flott vinterbilde med fin himmel og fin komp. Flott.

TaS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu