Bjørn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Vegard L.

Sikkert spennende å ta dette bildet. Det ser ut til at fokus ikke sitter på bjørnen men på treet bakom. Ellers hadde det kanskje gjort seg med litt mer ''luft'' under speilbildet av bjørnen.
Mvh Vegard
Geir B.

Hei Robin. Dette likte jeg veldig godt. Lyset og fargene i skogen bak bamsefar gir en flott stemning. Flott med speilingen i vannet. Hvis jeg kan komme med en negativ bemerkning må det være at bildet har litt lite plass i nedre kant. Hvis du har mer å gå på her i originalbildet vil jeg be deg legge ut en versjon til. Bamsen er kanskje litt mørk enkelte steder som foran på brystet. Men det er lett å sitte her i stua og kritisere. Jeg skulle gjerne ha vært der ute i skogen og opplevd dette, med eller uten kamera.

Beste hilsner fra

Geir
Simon J.

Her syns jeg nok du kunne beskjært bildet noe, med tanke på at det skjer for mye i bakgrunnen i forhold til Bjørnen. Ellers et veldig bra bilde,
Kjartan T.

En klassiker dette. Får meg bare til å lengte fram til slutten av juni. Du skjønner hvor turen går da...

Føler også at fokus ikke sitter helt, men stemning til tusen i dette bildet.
ingeborg w.

Grønt og frodig også så stille, ikke en krusning. Bjørnen er pent plassert. Bra en ser så mye av miljøet. Jeg skulle også gjerne sett ørlite mer unde speilbildet, men det var kanskje noe forstyrrende der.
Magnar L.

Nydelig stemningsbilde dette! Flotte farger. Ellers enig med de andre om at litt mere ''luft'' i underkant av bildet hadde gjort susen. Men bevares, når en har et slikt motiv i søkeren er det godt gjort å holde tunga rett i munnen. Kunne gjerne ha tenkt meg å slå følge med K.T. i slutten av juni dersom jeg hadde hatt mulighet.

mvh Magnar
Kjell Sigurd S.

Flott bilde av en tøffing. Fine lysforhold og følelse av morgen eller kveld. Bjørnen er perfekt plassert i bildet og du har også fått med et bra speilbilde. Skulle jeg pirke så måtte det være at det er litt lite detaljer på bjørnen. Supert bilde som jeg har en følelse av å ha sett før.

Kjell S
Torbjørn K.

Svært pent. Stemningsfult og fint lys og fint at du har fått med såpass mye miljø rundt bjørnen. Jeg synes pelsen blir kanskje litt mørk, noe som lett kan bedres med highlights/shadows i ps.

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu