Jeg mangler den hvite blåveisen -
ellers tror jeg de fleste fargenyanser av den er dekket.
Absolutt mest for moro, bildet i og for seg er definitivt ikke spesielt på noen måte.
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
John S.

........... bildet i og for seg er definitivt ikke spesielt på noen måte. Det er noe av det verste utslag av beskjedenhet jeg noen sinne har hørt.

Med så mange farvenyanser som er så bra gjengitt, så er dette bilde i høysete grad spesielt. Flott bilde synes nå jeg.

John
Marius J.

'bildet i og for seg er definitivt ikke spesielt på noen måte''

- enig, men jeg har ikke et vondt ord om det i verden.
Fred S.

Bortsett fra at jeg har kommet til det stadiet at jeg har mest lyst å brøle ''død over alle macro-veiser'' må jeg desverre innrømme at dette ble pokker så severdig.

vh fred
Inger Anne Maritsdotter V.

Et virkelig dekorativt vårbilde med maleriske trekk,

et glad-bilde:-)

Inger Anne
Odd Tore S.

Her har vel fotografen hatt en ganske aktiv samle- og organiserestund for å lage en dekorativ bukett med velarrangert bakgrunn før hun fjernutløste, og resultatet ble da deretter:
Vellykket og severdig!
Det minnet meg plutselig om min samling av varianter av samme urgamle posthornfrimerke, velordnet i det som ikke endte som et frimerkealbum.
Men nå må du ikke syte over mangel på den hvite, jeg har tipset deg om flere steder allerede!!!
Odd Tore
Kai Frode G.

Jeg synes dette ble spennende jeg. Et bilde med samme tema som massevis av andre bilder om dagen, likevel et bilde jeg kommer til å huske.
Tom A. T.

Kanskje ikke veldig spesielt nei, men dekorativt nok. Du får ta deg en tur til toten, jeg har en mengde hvit blåveis ca 100 m fra gangdøra mi. De ble behørig fotografert i løpet av helga. Bl.annet noe lignende av det du viser her, men MED den hvite ;o)..
mvh Tom T
Trond B.

Att bilde er anderledes enn alle andre macro bilder som legges ut på no, gjør det ikke dårligere. Jeg synes bilde er veldig bra.
Torbjørn K.

Jeg synes Odd Tore beskriver dette bra, en fin bukett. Interessant å se de ulike blå og lillatonene i blomstene. Jeg har bare funnet tre her oppe i Trondheim og har vel stort sett ikke sett noen flere noen gang, så dette er et spennende syn. Her mangler du bare Albinoen som Odd Tore la ut :-)

Torbjørn
Inge S.

Hei.
Fine fargenyanser. Jeg har en hvit blåveis i
samlinga mi som du kan få:-)
Har den i kamera enda, fant en i går og
tok noen skudd.

Mvh Inge
Ann F.

Takkk for kommentarer.
Og tips om voksesteder.
Og tilbud om både det ene og det andre.
Så jeg syter slett ikke, Odd Tore.
:-)

Såvidt jeg har forstått det, er hvit blåveis en genetisk variant, ikke en egen underart. Den er visstnok også arvelig vikende, så det er jo litt avhengig av maurenes jobb med frøspredningen om de dukker opp igjen på samme sted år etter år - antagelig avhengig av mengden i utgangspunktet.
Men bare vent - neste år - !!
Og jeg synes fortsatt at bildet sånn sett ikke er noen epokegjørende variant, men det var moro å finne og sette sammen så mange blå og røde nyanser som mulig. Nå ser jeg bildet på en LCD-skjerm, da virker det noe for lyst for meg, det er redigert på CRT-skjerm. Til info.

Mvh Ann

Gro K.

Hei Ann.
En vakker bukett. Litt ''oppstilt'', men dette er jo for å vise mangfoldet. Det er bare den HELT hvite som mangler.Skulle ha tatt med en hjem fra Koster til deg.
Hilsen Gro. ( takk for i går, og lykke til i kveld )
Espen A. I.

Nesten grafisk, men alikevel svært naturlig og vakkert å se på! Dette likte jeg veldig godt. Flott med oppstillingen og alle de forskjellige farvevariantene.

mvh Espen
Kjell Sigurd S.

Støtter mr. Istad sin kommentar om at bildet gir et slags grafisk inntrykk med en gang (grafisk ment i positiv forstand fra min side). En fin samling av både farger og former av blåveis. Så flott kan altså naturen være, selv om den her er pyntet litt på form av dandering. Jeg hadde ryddet plass på veggen til dette.

Kjell S
Ole Walter S.

En skikkelig fargeklatt dette Ann, skarpt og fint som vanlig.

Ole Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu