...
Oppgave fra skolen: Lag et cd cover-selvportrett med musikk til: Very best of ERA - Don`t you forget..
Utstyr
  • Canon Eos 350 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1078
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir R.
Bra idé. Ville kanskje laget enda mer ''sprukket maling''-følelse på det. Gå ut og finn maling eller murpuss som har løsnet (lyse farger) og bruk bildene som lag utenpå så får du mer 3D følelse på sprekkene. har et bilde som ligner på dette og det er sånn jeg gjorde det i hvertfall. Nå ligger liksom sprekkene litt utenpå.
Heidi S.
Tusen takk for gode idèer...jeg har benyttet meg av det du foreslår tidligere...men her er det ikke sprekker...men en marmor-effekt...derfor blir det og skal det heller ikke være en 3D effekt.

:)
Chr. G.
Jeg kjenner ikke til musikken, og kan ikke bruke den som referanse. Men siden du tåler en støyt: Mitt umiddelbare inntrykk er at hånden ser noe fremmed ut, det virker som om den tilhører en annen person. Hva det er som gjør det er ikke godt å beskrive, kanskje er for mye av håndleddet fjernet. Den mørkeste ''marmoreringen'' virker todimensjonal og kan viske ut formene, f.eks. i overgangen mellom hånd og kropp. Synes du også har vært litt uheldig med området rundt/på øyelokket, det virker noe for mørkt og gir et inntrykk av ikke alt står bra til. En lett skygge på overleppa kan virke noe uheldig. Ansiktet er nok det vanskeligste, ja.

Synes du har vært heldigere med den lysere marmoreringen - alt i alt en brukbar manipulasjon, men kanskje ikke det jeg vil forbinde med et selvportrett.
Geir R.
ahhhh, marmor ja. Da skjønner jeg. Ville kanskje valgt litt lysere hudtone. Et par adjustment layers i PS med levels og curves så blir det litt mer kald stein over det. Og dodge tool på 20% fikser fort skygger der de ikke passer så bra. Men som sagt. Stilig cover
jeanette h.
heisann! fint cover ja, jeg må si at jeg ser hva de andre ser.gidder ikke å nevne dem igjenn. jeg kunne ønske at hun enten hadde øynene helt opp eller helt lukka, kan skimte at hun har øye litt igjenn..
Vær forsiktig med softing der du får en xtra mørk kant..men her syns jeg faktisk det funker. gir bilde noe litt overnaturligt.
flott:)

*J*
Belinda K. O.
Bra jobba!! Stå på Heidi!

Belinda
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu