Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger640
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Kjell Sigurd S.
Flott komposisjon! Skulle gjerne sett at blomsten var mer bøyd mot fotografen. Likte dette veldig godt.

Kjell S
Anna K. S.
Veldig stilig med bakgrunnen, at den er såpass ute av fokus!
Men er enig med Kjell S, blomsten skulle halla ørlite granne meir mot fotografen.

Ellers nydelige fargar, og fokuset er good!
Steinulf L.
Så absolutt lekkert og veldig ryddig.
Tone B.
Enig med Steinulf her; lekkert og ryddig. I mine øyner gjør det seg at blomsten på en måte vender litt innover mot bildet og ikke mot fotografen som andre er inne på i sine kommentarer. Jeg synes dette var virkelig vakkert i all sin enkelhet med fin bruk av dybdeskarphet og skarpt der det forventes å være. Vakker og dus bakgrunn.

mvh Tone
Johan K.
Veldig fin denne, og ryddig
Hvitveisen stikker opp, og plasserer seg bra i bildeflaten. Fine farger og variasjoner i bakgrunnen.
Likte dette godt

Johan
Tom A. T.
Pen bakgrunn og fin fokus på hvitveisen, men jeg syntes den kommer litt tilfeldig inn i bildeflaten. Hvis du hadde fått den til å komme opp av det grønne underlaget litt innenfor kanten ( med litt grønt mellom stilken og kanten ) tror jeg det ville hevet seg fra å være bra til å bli riktig så bra ;o)..
mvh Tom T
Jan Frode A.
Jeg syntes godt om dette enkle hvitveisbildet. Plasseringen av blomsten er veldig bra etter mitt syn. Fin fokus og lys, som gjør at den vises godt der den gror opp ifra bildekanten. Den rolige bakgrunnen med duse farger og lys gjør nok sitt til at hovedmotivet trer såpass godt fram.

mvh Jan Frode
Inger Anne Maritsdotter V.
Stilrent, enkelt og vakkert.

Inger Anne
Espen A. I.
Enkelt og greit, veldig bra for min del. Dette kan du.

mvh Espen
Ann F.
Slett ikke ille, skulle kanskje ønsket at ringene i bakgrunnen var litt mer spredt, men blomsten og komposisjonen ellers er meget bra.
Den kan gjerne ''gro opp fra'' bildekanten for min del.

Mvh Ann
Bente K.
Denne lille enslige hvitveisen er så enkel og sart at jeg falt helt for dette bildet. Den er mer enn nok i seg selv og fyller hele planet til tross for alt.
mvh Bente
Tone A.
Eit vakkert kviteisbilde med eit minimalistisk uttrykk, som gir ei flott vårkjensle. At så mykje av den rette stilken er med forsterkar inntrykket av at kvitveisen strekk seg mot vårsola.
For meg treng ikkje blomen vera meir bøyd mot fotografen, pga at begerblada er åpne og støvbærarane forsterkar den rette vertikale linja til stilken, der dei strekk seg mot lyset.
Kjempebra plassering av kvitveisen som er skarp mot den duse bakgrunnen med fine grøntonar og fine duse ringar. Friske vårfargar og dette bildet hadde gjort seg i sort format på veggen.
:) Tone
Magnar B.
Takk for masse oppmuntrande tilbakemelding… tar med meg innspill,
det er jo herleg å gå i skogen akkurat no, skulle berre hatt heilt fri i mai…
Odd Tore S.
Stilig med en enslige mot den helt diffuse bakgrunnen med antydete slektninger.
Jeg har bemerket noen ganger at uskarpe hvitveis og blåveis i bakgrunnen har en tendens til å svelle ut og bli litt for dominerende hvis de er ganske kort fra hovedblomsten. Her synes jeg at dette ble vellykket.
I stedet kommer en følelse av at hovedblomsten er avbildet mot en meget bratt motbakke som bakgrunn, fordi den sees fra siden, mens de i bakgrunnen sees ovenfra.
Antar at dette er litt særhet fra min side, men jeg har ruget en god stund på en variant av den løsningen du har valgt, og da blir man nok mer følsom for slikt.
Her blåser det så mye for tiden at jeg nok må finne en annen vinkling, men nå er vel hvitveistiden nærmest omme både i naturen og her på dotten.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.
Et nydelig bilde. Behagelig å se på er det også.
Absolutt et annerledes hvitveisbilde.

~ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu