Leap of faith
Bildet inngår i albumet Thoughts - Tanker i sort/hvitt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-10 18:02:36
    Versjon #2
Utstyr
  • d50
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Ole E.

Veldig bra tanke med å ha med den personen, det hever bildet betraktelig. Spesielt når personen står slik i forhold til fossen, gir et godt inntrykk på størrelsen og kreftene til fossen. Ellers hadde jeg likt å sett litt mer detaljer i skyggepartiene.
John Andre A.

Dette ser ut som et flott område ja!
At personen er i bildet gjør bildet, og det med detaljer/ikke detaljer er vel et bevisst valg. Dersom det er slik det er nå, på bekostning av eventuelle detaljer, ligger seerens øye på personen i bildet. Tilfør detaljer i skyggepartiene, så mister vi fokuset på personen.
Jeg liker det slik det er presentert her!
John
ingebjørg fyrileiv g.

Kjempebra bilde, Thomas! En enorm foss som blir truffet av et flott lys. Oppbyggingen av bildet med så mye kvister, fungerer bra. Det kunne ha blitt rotete, men det har du unngått bra. Personen gjør, som sagt, mye for bildet. Men jeg tror jeg ville klona litt på greina bak han. -så den ikke (nesten) treffer han i nakken..Savner ikke tegninger i det svarte.

vh ingebjørg
Christoffer H.

Nok et godt bildet av deg Gerry!
Liker dette også veldig godt. Jeg derimot savner litt detaljer i det mørke uten at det plager meg no værre. Som IFG sier, en enorm foss i et flott lys, den ser majestetisk ut.

Mvh

Chris
Christoffer H.

Beklager, Thomas skulle det selvfølgelig være.

Mvh
Helge R.

Hei Thomas!!
Nasjonalromantikk på sittt beste, skikkelig opptakt til 17. mai. Fyren gjør seg, han viser litt av dimensjonene på fossen. Bra uttrykk i s/h. Totalt et meget severdig bilde, hilsen
:)Helge
ingeborg w.

Du har lagt ut tre bilder herfra. Et uten mennesker og med stammer i forgrunnen. Det syntes jeg ble rotete og ikke spesielt interessant. Det blir et i mengden uten noe blikkfang. ''Selvmordsbildet'' ditt syntes jeg ble bra som et landskapsbilde, uten at jeg ser at han gutten på bildet har problemer også videre som andre ser. Bildet funker bra fordi gutten titter fascinert på fossen slik alle gjør når det er mye vann. Han er også pent plassert i bildet. Du har også fanget dynamikken i vannet. Litt utbrenthet trekker ned. Men som sagt, jeg ser ikke alle disse videre tolkningene av bildet uten teksten din. Det er teksten som forteller selvmordshistorien, ikke bildet, slik jeg ser det. Dette siste bildet ditt er det jeg liker best av dine tre. Her har du fått fram dimensjonene i fossen ved en person som er bitteliten, men allikevel tydelig. Ellers er lyset godt utnyttet, fanger ''disen'' øverst godt, og at trærne står som store mørke siluetter passer godt til et bilde hvor du skal vise hvor stor og kraftig fossen er.
Andreas S.

Hola amigo

Det her var nydelig. Knallbra at personen er litt uklar (eller i vannsprøyten). Gjorde seg i s/h, den lille utbrentheten plager meg ikke. Nasjonalromatiske vibber absolutt:)

Mvh
Thomas M.

hjertelig takk for alle kommentarer. gøy å se så mange som tolker bilde.

mvh thomas mørch
Kine L.

hei:)
dette her var et kjmpe bra bilde Thomas! det syns jeg. fossen er vel på sitt største nå for tia, og da er den ganske fasinerende! bra med personen ved siden av fossen, den blir så liten i forhold og da ser du hvor stor fossen egentlig er. bra jobba! :)

mvh Kine :) elsker deg<3
Stig Børre E.

Veldig bra! Syns dette er et av dine beste bilder. Liker de dramatiske kontrastene - står i stil til en ikke mindre dramatisk tittel (tror jeg skjønner hva du mener med den).
Enig i at grenen bak personen bør fjernes. Oppsumering: Et veldig flott motiv som er bra komponert og også et stort pluss for finishen.

StigB
Håkon L.

Hei Thomas!
Detta va eit fint bilde! Noko tå det beste frå deg. Heilt fantastisk. Fossen e stor i forhold te person. Motivet e heilt nydelig å du e så flink te å få det fram. Røyken i fossen gjer bilde liksom så trollsk.

Bra Thomas.

MVH Håkon
Thomas M.

tusen takk alle sammen. ny versjon kommer straks.

mvh thomas mørch
Avsluttet .

rått bilde thomas...ikk dårlig...dumme trond da..hehe..fossene er større i dag....takk for nok en fin tur...


mvh mikkal berg hovind
Thomas M.

takk skal du også ha! ;)


mvh thomas mørch
Bjarne H.

hei. kjempe flott bilde thomas..
mvh bjarne
Erik B.

Jess, alt er allerede sagt, men jeg sier det likevel: Knallbra!

Hilsen Erik.
Thomas M.

mange takk bjarne, og mange takk Erik!


mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu