øde
Bildet inngår i albumet Landskap Nord-Norge -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger644
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Stig Børre E.

Flott! Digger slike bilder. Stram og fin kompososisjon og veldig bra etterbehandling. Kontrastene kler motivet godt. Det er sjelden ledninger og stolper gjør noe posistivt for sånne bilder - men det syns jeg det gjør her. Øde er bare fornavnet - Finnmark?

Veldig bra!

StigB
Geir F.

Enig med Stig Børre. Kunne i tillegg kunne jeg tenke meg å sett stolpen til venstre, så hadde vi fått med hele strekket på ledningen... hvis den ikke er for langt unnna... men i følge buen på ledningen virker det som stolpen er like utenfor rammen.
-geir f-
John Andre A.

Jeppjepp. støtter Stig her.
Utrolig hva man (du) kan få ut av enkle landskap og detaljer. Først må man legge merke til disse skjulte elementene i hverdagen, fange dem riktig, og etterpå fremstille dem slik at de gir det ønskede inntrykk.
Jeg synes jo at dette bør ses av flere, så jeg slenger inn en sjeldden anbefaling, også fordi det stikker seg ut fra mengden av det som ligger her akkurat nå for tiden.
john
Fred S.

Liker det, kraftlinje ''and all''. Innledningvis litt i tvil om den litt utvaskete himmelen, men finner ut at den er som den skal være; den forsterker det ''ødslige'' preget.

vh fred
Geir B.

Linjer, flater, nyanser i grått.

Veldig bra: Fin balanse mellom forsiktige element - selv den nesten enstonige himmelen komplementerer den nesten gjenngrodde forgrunnen ; -)

mvh
Geir
Ingo D.

Skulle likt å sett litt støy i det.
Thomas A.

Dette falt vannvittig i smak... Kjempe

mvh
Thomas Andersen
http://www.thomasfoto.com
Anders Patrick K.

Intressant bilde, men jeg syns du kunne trukket det hele enda lenger, overdrevet inntrykket litt, gi det et mer grafisk uttrykk. Akkurat hvordan er jeg ikke kompentent til å si, men det er mitt synspunkt... Uansett et severdig bilde.

mvh

apk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu