Skumring ved elven
Synspunkt..?tips?
!
Bildet inngår i albumet natur - naturen er et mangfold og detaljer i naturen er et enda større mangfold...
Utstyr
  • canon 350d
  • 100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet1/20s på stativ med fjernutløser skarpet et hårstrå med usm i etterkant
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingolf s.

Eg har sett mange liknende bilder. men dette var spesielt fint. Men du er på kanten til å lagge et bilde som 1000 andre har laget før deg. Du er tydeligvis flink:)

mvh. ingolf
Knut Jørgen B.

Hei
Jeg syntes bildet ditt er fint med tanke på at jeg liker vann og lang lukkertid, det eneste jeg kunne tenkt meg var å se litt mere. hvis det er noe mere spennende rundt da selvsagt
mvh Knut
Ida-Mari T.

Dette var et utrolig fint og stemningsfullt bilde! Det eneste jeg reagerer på er at det kan virke litt delt på midten, kanskje hadde du ikke trengt alt i forgrunnen?
willy m.

Takker for kommentarer..
KJB:var dessverre ikke så mye fint rundt så dette utsnittet følte jeg var det beste..
IMT: valgte å ta med vannet i forgrunnen for komposisjonens del da virvelstrømmen dannet en sirkelform i bildet og etter min mening gir det noe ekstra,.men,men kanskje noen andre har synspunkt på dette?
IS: jepp 1000vis av lignende bilder derfor er ikke dette bildet helt representativt for hva jeg vanligvis gjør men synes likevel jeg nå etterhvert burde vise et slikt og takker for at du synes det var fint:)
mvh willy
ingebjørg fyrileiv g.

Dette var kjempeflott, Willy! Av de bedre vannbildene/lang lukkertid jeg har sett her inne. Solen er også fotografert noen ganger, men man kan fortsatt få serverdige/annerledese bilder. Alle har sine egne uttrykk og måter å løse det på:)

Fargene er sterke og fine i dette bildet. Jeg savner ikke å se noe mer, og synes derfor at utsnittet er fint. Liker hvordan vannet faller nedover siden til høyre.

hilsen ingebjørg
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg har veldig sans for dei duse blåtonane i dette bildet,
behagelig og stemningsfullt med akkurat passe lang lukkertid.
Dei to steinane midt ute i bekken syns eg skaper ein balansert og harmonisk komposisjon, og dei er viktige for bildet, etter mi meining.

Mvh Inger Anne
Helge R.

Hei Willy!!
Et bilde hvor dimensjonene blir satt på prøve, bildet er lite og mektig på en gang. Jeg liker komposisjonen, lite å kutte på her.
Fargene er besnærende, kalde, men likevel en tutch av harmoni.
Vannet blir som en magisk dis, jeg likte dette, hilsen
:)Helge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu