Sweet dreams are made in Heaven
(Beklager Fred S., men jeg kan ikke motstå fristelsen til å prøve et hvitveisbilde jeg, også . . . )
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-14 13:40:27
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • AnnetSvak vind og lommespeil
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_190806} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Steinulf L.
Severdig bilde,teknisk meget bra, men litt for sukkersøtt for min personlige smak.
Stig Børre E.
Spesielt uttrykk. Syns kanskje det blir litt for dust. Ville gjerne hatt mer av den flotte lyseblå tonen du har til venstre i flaten. Kunne også tenkt meg et litt luftigere utsnitt. Dette blir litt for tett på. Originalt er det uansett.

StigB
John S.
Vakkert. Mer er det neppe å si om den saken.

John
Odd Tore S.
For meg ser det ut til at skjermen min må ha blitt veldig lys, og i tillegg må det nok være solskinn her inne. Eller???
Litt mer konkret: Dette virket veldig luftig på meg.
Toneomfanget, ikke utsnittet.
Odd Tore
Sverre H.
Denne likte jeg veldig godt Ann! Det er akkurat det luftige som gjør dette bilde. Personlig synes jeg dette er en fantastisk bra eksponering.

Du trenger ikke beklage at du legger ut denne :) Fred S får bare bite det i seg, han tørr bare ikke innrømme at han digger hvitveisbilder! hehe.

... Å få slike ''dette er bra'' kommentarer kan høres kjedelig ut, men jeg finner ikke noe å sette fingeren på. At toneomfanget er så hvitt som det er i dette tilfellet er essensen i dette bilde. De myke overgangene mellom hvit og svakt blått, og den myke grønnfargen stilken kler bilde. Hvitveisens farger går nesten over i bakgrunnen, noe som gir bilde et sart, og ''forsiktig'' preg. Alt fint rammet inn i en god komposisjon.

Flott!
Ann T.
Yes - Very beautiful - very heavenly sweet. Bra tittel til denne drømmeaktige tolkning av et av vårens mest popular blomster. Fargene er så lys og gjennomsiktige at man føler at de er malt med akvarell maling og pensil. Anderledes og veldig bra.
Hilsen navnesøster.
Tom A. T.
Lett og behagelig bilde. Et slikt man blir glad av å se på. Annerledes i all sin enkelhet.
mvh Tom T
Tove L.
Utrolig hvordan du klarer å fremstille disse små blomstene Ann :-) Dette var definitivt et litt annerledes hvitveisbilde med en drømmende og dus atmosfære. Syns allikevel det ble litt i lyseste laget for meg i min stue. Men kanskje jeg kunne hatt det på jobben og kikka på når det blir for mye stress? Uten at jeg kan meditasjon, innbiller jeg meg at jeg kanskje kunne fått det til av å se på dette! Hilsen Tove
Kjell Sigurd S.
Ble veldig lyst men jeg tror dette ville gjøre seg i glass og ramme. Flott gjennomført idè. Jeg får ikke helt bestemt meg for om det burde vært mer blått, så da er det vel passe :-) Bildet vokser etterhvert som jeg ser mer på det. Det er en hvit ''flekk'' nederst på et av bladene som kanskje kunne vært klonet bort.

Kjell S
Ketil K.
Herlig pastellbilde!
Ann F.
Takk for kommentarer.
Dette er nok et bilde som er ganske skjermavhengig, det kan lett virke klorbleket i stedet for sart og pastellaktig. Ha derfor lagt inn V2 med en litt annen redigering og en litt annet utsnitt.

Mvh Ann
Inger-Lise S.
Aldeles nydelig bilde! Florlett og delikat. Jeg kan se dette for meg i stor utgave på en passende vegg.
Liker best v#1.

Inger-Lise
Gro K.
Hei Ann.
Verson 2 for meg, nr. 1 ble litt i blekeste laget.
Et delikat og sart bilde. NYDELIG ! Ikke mer å si om den saken.
Hilsen Gro.
Ole David P.
Hei Ann
Igjen, nydelige farger, egner seg i kjempeformat.
Versjon en eller to? kommer an på plassering (hvilken vegg.)
Håper du skjønner hva jeg vill frem til.

Mvh

ODP
Bente K.
Et herlig portrett av hvitveisen der du har fått frem det skjøre med de fine duse pastellfargene . For meg blir det klart versjon 2, på min skjerm ble v1 i det lyseste laget.
mvh Bente
Ann F.
Tusen takk også til dere siste kommentatører.
:-)
Meningene deres viser meg som jeg skrev i mitt forrige svar, at dette bildet nok er ganske så skjermavhengig. For ikke å snakke om, ganske så ''kilent'' ved utskrift.
På min egen CRT-skjerm (kanskje litt mørkere og mer fargemettet enn mange andre), er V1 klart best, V2 mister litt av det drømmeaktige pastelpreget jeg er ute etter. Når jeg ser det på en annen skjerm jeg har tilgang til, en LCD-skjerm som viser alle bilder noe lysere, ser V1 ut som den har blitt vasket på 90 grader med klor iblandet vaskepulveret, mens V2 er sart og fin.
(Jeg tror jeg beholder min CRT-skjerm som den er. Den gir meg 100 % det samme som jeg får ved utskrift på egen fotoskriver. Men jeg skal prøve å huske på det ved fremtidig redigering.)

Ole D.: jada, jeg forstå veldig godt hva du mener, lys eller mørk vegg, lysforhold etc. betyr faktisk ganske mye for hvilket bilde som passer inn hvor så de kommer til sin rett. Skal dette noen gang skrives ut, kan jeg tenke meg fint lerett, ikke papir.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu