Speil speil på veggen der,
(Eksperimentelt)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191142} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.
Jeg synes blomsten frem,står megert vakkert med en dus fin effelt. Er imidlertid ikke så begeistret for ringene som bryter inn i bildet spesielt i de nedre hjørnene.
Nils B.
Igjen beviser du at du mestrer denne typen fotografering på en mesterlig måte. Denne gangen ligger du helt i det skiktes som fort kan gjør et bilde kjedelig. Så er ikke tilfelle her. Bildet må betraktes i fullformat for å få tak i hele bildets innhold. Bra.
mvh Nils
Nils B.
PS: SL, etter min subjektive vurdering er ringene med å skape nettopp dette bildet.
nbh
Odd Tore S.
Noe farget av uheldig -dom med bildilla:
Dette ser for meg ut som en hvitveis som speiler seg i en heldekkende sombrero hjulkapsel. Og sepilinger i hjulkapsler er en hel vitenskap, som langt fra er ferdigforsket enda.
Naturligvis er det ikke det det er, og jeg er på jordet som vanlig.
Form og speiling er spennende, men det blir (igjen) litt for lyst og fluffy for meg. Kanskje får jeg konsentrere meg om hjulkapsler.
Odd Tore
Torbjørn K.
Det er mange veiser på dotten for tiden, både hvite og blå, og det skal noe til for å skille seg ut. Jeg synes du er en av de som utpeker seg, nettop på grunn av at du går litt andre veier enn det helt vanlige. Er enig i at det er ringene som skaper dette bildet. Kanskje noe mørkere mellomtoner?

Torbjørn
Espen A. I.
Delikat og et stort potensiale til å treffe godt hos mange øyne.

mvh Espen
Kjell Sigurd S.
Sart og fint av blomsten. Buen i bakgrunnen (speil?) kunne kanskje brutt med buen i kronbladene. Herlige farger og en flott plassering av fokus.

Kjell S
Tom A. T.
Jeg blir ikke fortrolig med denne. Særlig det mørke området nede til venstre syntes jeg skjærer seg med det sarte uttrykket du presenterer hvitveisen med. Speilingen derimot syntes jeg er fin.
mvh Tom T
Sverre H.
Ideen din er fantastisk god, men resultatet blir jeg ikke helt sikker på. Det som forstyrrer mest, er som flere har nevnt den mørke ''svingen'' i høyre hjørne. Men det er masse potensiale her. Håper du videre-arbeider denne ideen, med litt bedre lys neste gang!

Kreativ du Ann!
ingeborg w.
Sirkelen din traff meg ikke så godt, Ann. Jeg synes den tar fokuset bort fra blomsten samtidig som den ikke tilfører bildet noe. Istedenfor å se på blomsten blir jeg sittende å lure på hva det er for en runding. Ellers skulle jeg ønske meg en litt sterkere grønnfarge i bakgrunnen. Sorry, dette er ikke min favoritt.
Ann F.
Takk for kommentarer. Og for uenighet dere mellom, ikke minst!

Selv er jeg rimelig fornøyd, men ikke helt 100 %. Det ble litt mørkt nede i hjørnet, utenfor ''svingen'', litt for mye grønt i toppen og for liten avstand mellom de to blomsterformene, ser jeg nå. Speilingen som antydes i tittelen kommer nok ikke helt godt nok frem nettopp av den grunn. Men at ringene hører med og antyder ''noe'' som gir bildet dets innhold og idé der er jeg forholdsvis bestemt på at så skal være. Også bra at ringen følger kronbladets form og sving. Men kanskje ikke akkurat slik som endelig resultat . . . .

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu