...Svevende boble...
Svevende Boble,
Jeg er av oppfating at hvem som helst kan ta dråpebilder, så om noen får til et bra bilde,så er de bare heldige...jeg synes det ble bra, men dog også flaksen!!!

Noen som synes noe om dette bilde? Legg igjen en kommentare nedenfor davel...
Utstyr
  • canon eos 35d
  • 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukte en sprøyte kjøpt på apoteket, blitz er vendt mot veggn bak skålen...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen S.

Riktig, alle kan ta dråpebilder om de har tålmodighet. En viss timing og flaks er alltid avgjørende her. Det blir ofte maaaaaaange bomskudd mellom de gode bildene.
Stilig bilde og utsnitt, dette funker for meg. Tøft at vannet ser svart ut.
Gerry F.

sort vann = sort skål :D

takker for kommentar!


MVH

Gerry
Jan v.

Hei Garry.

Alle kan vel ta alle typer bilder dersom utstyr og anledning byr seg. Grunnen til at noen får det bedre til, er vel at de pøser på med tilstrekkelig fantasi og tolmodighet, noe sansynligvis du også har gjort her med den svevende dråpen.

Fin komposisjon og god utnyttelse av dybdeskarpeheten du hadde til disposisjon. Kanskje noe av arbeidet med å få et vellykket dråpebilde rett og slett er å orke å gå gjennom og analysere bildematerialet og å se mulighetene i dem?

Mvh Jan
Gerry F.

'Kanskje noe av arbeidet med å få et vellykket dråpebilde rett og slett er å orke å gå gjennom og analysere bildematerialet og å se mulighetene i dem?''

Ja, men bildene som tar stikker veldig godt når du finner gode bilder da...lett å finne dem...Jeg tok vel rundt 100bilder av dråper igår og endte opp med 10stk som jeg var fornøyd med...SÅ svinnet er stort...Men nå har jeg lært meg å kontrollere dråpene mer med en sprøyte kjøpt på apoteket...Da styrer du mer av dråpen...at kun en dråpe faller ut osv...

God 17.mai, Jan V!

MVh
Gerry
Jan v.

Hei igjen Garry.

Jaså, sprøyte? Det hørtes lurt ut! Har aldri prøvd meg på dråpebilder, men fikk en tysk bok for ca. 40 år siden bare med dråpebilder, derfor ble jeg fasinert av temaet (den er dessverre borte for lengst).

Ha en riktig god 17. mai du også!

Mvh Jan
Jørgen S.

Dette likte jeg veldig godt. Kunne tenke meg å se den dråpen enda nærmere, men absolutt et av de bedre dråpebildene dine.

Jørgen
Anders B.

Utrolig fett Garry!
Det er nok som du sier, 1 av 10 blir bra... Hvor lang lukkertid bruker du på slike bilder... har prøvd litt jeg og, men det ble ingen gode resultater...
Er man avhengig av blitz i bakgrunnen?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu