Teenager
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger599
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ketil K.
Dette likte jeg. Et blikk som inneholder det meste - litt fortvilelse, håp, fremtid, usikkerhet, sikkerhet, opposisjon. Hva mer kan man ønske seg?

Samtidig en nydelig gjennomføring, med gode toneoverganger og fin komposisjon. Det mørke og det lysere understrekes av blikket. Et virkelig bra bilde
Kjell Sigurd S.
Kjempetøft bilde av en ungdom som ser ut som en som har måttet bli med mor og far på hytta istedenfor å dra på Quart-festivalen med venner :-) Ubetalelig blikk og fin komposisjon. Passer godt i SH. I like.

Kjell S
Tone A.
Eit nydeleg bilde av jenta med store vakre auge som saman med ansiktsuttrykket gjer at ein undrast. Kva tenker ho på? Ho virkar litt trist der ho ligg på armane og ser litt melankolsk opp på fotografen. Flott i svart/kvitt med fine kontrastar mellom lyse- og mørke svart/kvit.
Her er det lys og mjuke former og linjer mot den mørke bakgrunnen med litt lys og det mørke svettebåndet. Ansiktsformar er flott mot den mørke bakgrunnen. Det einaste eg lurar på er om du kutta like under øyreflippen slik at augo dominerer bildet meir.
Eg har to tenåringar sjølv, men det er vanskeleg å få fotografert dei. Så du er heldig med den nydelege dattera di som stiller som modell, Stine!
Bildet har eit litt sart uttrykk og som ein kan sjå lenge på, kjemebra jobba!
:) Tone Som anbefaler bldet.
Tone A.
PS! Eg såg ikkje at Kjetil hadde anbefalt det først! Heilt forståeleg så vakkert som bildet er med eit spesielt uttrykk.
:) Tone
Odd Tore S.
Litt sørgmodig drømmende uttrykk som understøttes av posituren. Gir uttrykk for at noe ikke er helt etter plan og ønske, men mer resignert enn i aktiv opposisjon.
Her er det viktig at uttrykk og positur stemmer overens, og det gjør de.
Nydelig teknisk.
Her tviler jeg på at en versjon i farger ville formidlet uttrykket like effektivt.
Odd Tore
Kurt S.
Ansiktsutrykk, fokus på øynene, blikkontakt. Alt stemmer.
Portrettet virker veldig naturlig.
Gjennomtenkt og imponerende flott utsnitt og komposisjon du har fått til.
Dette var meget bra Stine.
Mvh Kurt
Steinulf L.
Tett og nært portrett med et blikk som griper fatt i deg. Meget bra dette, men kunne tenkt meg skarphetsplan som omfatter både øyne og pannelugg.
Nils B.
Joda Stine. Din datter har et godt og undrende blikk. Nå er jeg ikke like ''happy''som de andre med utsnittet, men det er nok en smakssak. Personlig så hadde jeg nok ønsket et enda tettere utsnitt slik at du fikk noe mindre luft på høyre side og på venstre side hadde jeg nok helt klart kappa bort overarmen som fort kan lede blikket. Videre hadde jeg nok også tatt noen cm i både øvre og nedre kant og ikke minst så hadde jeg retusjert bort tråen. Overgangene i bildet fungerer helt greit. Litt mye pes her, men det er nå en gang slik at opplevelsen av bildet (er) heves enda høyere enn det en opplever ved første inntrykk. Rett eller galt, tja.
mvh Nils
Lars-Anders M.
Liker dette portrettet godt. God kontakt med modellen. Fint utsnitt.
Espen A. I.
Nært og tenkende. Liker slikt godt jeg, men her savner jeg absolutt det perfekte fra din side, nemlig svært god skarphet som etter mitt skjønn er viktig på slike portretter som er så nær. Nå er jeg pirkete fordi dette er et bilde av høy klasse i utgangspunktet. Lykke til videre, jeg må si meg imponert av denne :-)

mvh Espen
Stine J.
Hei og tusen takk til dere alle for fine kommentarer. :)

Endel av dere ser det jeg ønsket å formidle med bildet og da er jeg fornøyd. Utsnittet kan helt sikkert diskuteres, men jeg prøvde forskjellige varianter og falt tilbake på dette ''råutkastet'' hver gang. Får tenke litt på det.

Ekstra takk til Ketil, Tone og Kurt for anbefaling av bildet. Slikt inspirerer. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu