Skudeneshavn
Flott bilde som viser de gamle husene i skudeneshavn!
Veldig fornøyd. flott vinkel
Utstyr
  • Nikon coolpix
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger277
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Martin H.

sjøsyk horisont...
Anette W.

hehe sjøsyk er vell opp til hver enkelt om de blir.. jeg blir ikke sjøsyk.. noen andre? kan du ikke si litt mer speifikt hva du mener med det? Kom gjerne med komentar men skal dere kritisere vill jeg gjerne dere skal komme med litt hjelp også til hva jeg kan gjøre med denne ''sjøsyke horisonten'' jeg lærer jo ikke akkuratt av å få høre at det er ''sjøsyk horisont'' og ikke noe mer! hvordan få den bort?
Steinulf L.

Tror ikke horisonten er skjev,men når du ikke står rett på vil linjene oppfattes som fallende. En sjekk på husveggene,som fremstår som rette understøtter dette. Jeg ville beskåret i venstre side innenfor baugen som stikker inn. I høyre kant ville jeg beskåret omtrent der hvor bildekkfenderne slutter. Da blir du kvitt husene i bakgrunnen,som ikke tilfører så mye her. Kutter du litt av vannet i bunnen,får du en fin tredeling av elementene,hav,hus og himmel.
Anette W.

Takk! setter pris på slike komentarer! :) skal se om jeg ikke får det til.
Oddbjørn W.

Hei Anette! Velkommen her på dotten - som vi sier.
Ser du har hentet motiv fra Norges Sommerby i fjor, og det var et bra bilde du har lagt ut her. Du har all grunn til å være fornøyd med det!

Steinulf sier mye fornuftig, så les nøye hva han skriver. Jeg vil nevne en annen ting du kan huske på når du tar slike bilder i fremtiden. Ha ALLTID et eller annet i FORGRUNNEN. Da blir bildet mye mer spennende. Ta noen steg tilbake, og beveg deg rundt omkring til du finner noe av interesse. Det vil skape en helt annen dybde også i bildet.

Lykke til Anette, og vi ser frem til nye bilder fra deg!

mvh
Oddbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu