Teenager II
Jeg har bl.a. vasket ut bakgrunnen i s/hv versjonen. Den forstyrrer kanskje noe i fargeversjonen?





  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-19 23:49:14
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger473
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Arnljot T.

Nydelig portrett, Stine, sort-hvitt varianten klart best.
Kurt S.

Et flott portrett av denne søte modellen.
Tett, nært og et fint utsnitt, god og naturlig blikkontakt og s/h-versjonen fungerer absolutt best.
Finner ikke noe å utsette på dette.
Nå er ikke jeg noen ekspert på portrett slik at du får da ta kommentaren med ''en klype salt'' -:)
Mvh Kurt
Christian H.

Enig i at bakgrunnen kan virke forstyrrende, men jeg ville heller dempet lyset der, enn å male over - som det ser ut som du har gjort. Ville også jobbet litt med skarpheten. For meg ser ørepynten ut til å være skarpere enn for eksempel øyet, og det drar oppmerksomheten min bort fra der den bør være. En tanke bedre kontrastarbeid hadde nok også gjort seg.
Steinulf L.

Sv/hv. Her gjelder minimumsregelen. Tett og fint. Svært bra.
Geir F.

Nydelig portrett med tett og effektfull beskjæring i topp og til venstre. Med hårluggen delvis skjult over øyet fremstår hun som noe distansert og mystisk. Likte dette.
-geir f-
Avsluttet .

Hei! flott portrett. likte helt klart farge versjonen best.
mvh therese
Eli B.

Flott portrett, jeg har vanskelig for å velge. Begge er gode hver på sin måte. Synes det er bra at du har tatt bort gresset i sh-versjonen, men det passer fint inn i farge versjonen.
mvh Eli
Espen A. I.

Veldig pent portrett, det dumme er at fokuset ligger mer på halsen enn i det svært viktige øyeområdet. Ellers god bruk av s/h. Dette likte jeg.

mvh Espen
Bente K.

Glimtet i øyet har du fått frem her. I SH med den mørke bakgrunnen synes jeg personligheten til jenta kom best fram. Der er de ingen fargerik bakgrunn som konkurerer om oppmerksomheten.
mvh Bente
Kjell Sigurd S.

Likte V1 klart best. S/V blir ''renere'' her og leder blikket mot øyet hennes. Ikke sylskarpt på øyet men etter min mening mer enn godt nok. Nydelig ble det :-) I V2 synes jeg andre elementer enn det viktigste stjeler litt for mye oppmerksomhet (f.eks. øredobben).

Kjell S
Avsluttet .

Hei Stine!
Tett og fint utsnitt hvor glimtet og skarpheten i øyet er fremtredene. Jeg liker V1 best.

MvhJRH
Tina E.

Flott i sort hvitt :-)
Stine J.

Tusen takk til dere for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Blir satt pris på som vanlig. :)

mvh Stine
Rolf Inge A.

bilde nr. 237347 Likte versjon 1 best! Flott utsnitt, men hvitbalansen burde du kanskje ha justert litt på. Skulle gjerne sett mer kontrast i huden, men da er jeg kanskje pirket. Har sett en del av dine bilder, og det er mange kreative bilder du har! Tror nok du har tenkt gjennom hvordan DU vil presantere ditt bilde. Godt jobbet!
Tina E.

Hei igjen :-) Jeg har nå sett gjennom alle bildene dine, og kan konstatere at du etter mitt skjønn er usedvanlig dyktig til amatør å være (det er du selv som kaller deg amatør :-)). Av samtlige bilder er det, selv om det er vanskelig å velge blandt dine bilder da de alle er gode, dette jeg virkelig merker meg. Etter mitt syn finnes der en god del fine bilder på foto.no. Dine føyer seg altså inn i rekken. *Men*, og dette er selvfølgelig bare mitt subjektive syn på bilder, det er ikke mange bilder jeg husker. Dette er ett av dem jeg kommer til å huske :-)
Stine J.

Tusen takk til dere siste også for meget inspirerende og motiverende ord. :)

mvh Stine
Tone A.

Eit vakkert portrett der dei mjuke formene på ansiktet blir ein flott kontrast til den mørke bakgrunnen. Her er det litt skjelmske smilet, og dei litt bedande augo som gjer uttrykket hennar så spesielt. Hadde auget vore skarpare hadde du fått terningkast 6 hos meg. Auget ein skimtar gjennom luggen er ein fin effekt. Dei skarpe øyredobbane har former som passar til blondekanten.
Eg likte svart/kvitt versjonen best, pga at det har eit reint uttrykk der ansiktet kjem betre fram. Flott lys og jenta utstråler ynde og ro. Kjempebra jobba, Stine! Du har mange fine portrettbilde.
:) Tone
Odd Tore S.

Fint portrett, men bilde nr. 236673 falt mer i min smak på grunn av dette:
- uttrykket i dette portrettet er litt ubestemmelig. Om poda vår hadde hatt et slikt uttrykk, var det noe som hun ikke var helt fornøyd med, og hun følte en spire av trass. OK om det er hensikten med bildet.
- ikke så gjennomført kontinuerlig toneforløp i s/h versjonen, tendenser til litt ''kladdete'' områder på hake og venstre kinn
- kjolen går delvis i ett med bakgrunnen i s/h versjonen
Siden jeg kommenterer s/h versjonen, er det vel klart at det er den som jeg synes er best. Den andre er pen, men mer ordinær, og mindre ''ren''.
Jeg vet at jeg pirker nå og at noen av kommentarene også kan skyldes denne skjermen, men du holder et så høyt nivå og er så bevisst at det ville være meningsløst å kommentere uten å pirke. Da ville jeg heller meldt pass, og det ligger det ikke mye tilbakemelding i.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu