Ikke dytt!
Jeg vokste her først.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger421
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ketil K.
Dette synes jeg igjen er et veldig bra makrobilde, med originalitet. Skal jeg bemerke noe må det bli at blomsten i forgrunnen gjør bildet litt melkehvitt og skygger litt for hovedblomsten, men her er det snakk om nyanser. Det som funker her er at det hvite trekkes utover bildekanten i sydvestrehjørne, det kan gjøres fordi hvitveisene i midten fremstår såpass røft.
Steinulf L.
Vårlig,dust(?) og mykt. Mye hvitt nede til venstre, men det oppveies av kronblader og hovedfokus. Stilig.
Sverre H.
Hei igjen Ann, du har helt klart funnet ditt spor i macroverden. Du klarer å fornye deg og se ting på en ny måte. Jeg er imponert. Nok en gang et svært vakkert hvitveisbilde, og du beviser at det forsatt kan være spennende med hvitveis.

Du bruker hele bildeflaten, gir bildet dybde, og plasserer skarpheten fint der den hører hjemme :)

Dette likte jeg svært godt.
ingeborg w.
Fargene er fine. Det er litt lite fokus for meg, altså jeg skulle gjerne sett litt mer av de gule duppedittene i midten i fokus, uten at de blir skygget for av de hvite bladene. Håper det ble forståelig.
ingebjørg fyrileiv g.
Sterke farger i flott harmoni. Bildet fremstår rent og svært flott å se på. At det hvite blir litt dratt ut, fortserker bare følelsen av renhet. Iallefall for meg. Skarpheten er godt plassert og bildet har en så å si perfekt komp.
Jeg likte dette godt, Ann.

~ingebjørg
Ole David P.
Hei Ann

Dekorativitet og beroligende bilde.

ODP
Stig Børre E.
Hei.
Jeg er imponert over hvor fløyelsmyke og flotte toner du klarer å trlle frem samtidig som du beholder skarpheten. Veldig flott nok en gang.

StigB
Kjell Sigurd S.
Er stadig like fasinert av makrobildene dine (så fasinert at jeg har anskaffet dertil egnet makroobjektiv selv..). Velkomponert og kreativt dette også. Flotte farger og fin bruk av snevert fokusplan. Bra.

Kjell S
Ann F.
Tusen takk for kommentarer, hyggelig at det falt i smak hos mange med såpass spesiell bruk av skarphet og slør.
Og jeg har så mange av de klassiske artsportrettene av blå- og hvitveis, at jeg må finne på noe nytt, for å la være å fotografere dem når de kommer om våren, nei DET går ikke!
:-)
Mvh Ann
Espen A. I.
Man blir like glad for å se disse blomstene hvert år og må derfor ta bilder av de, ikke slutt med det du Ann, dette er nydelig og komplett..

mvh Espen
Tom A. T.
Rent og delikat i tonevalget. Støvbærerene opptrer som et fint blikkfang. Litt synd at en liten del av stilken også ligger i skarphetsplanet, noe som gjør at blikket må vandre litt, men ''verdens undergang'' er det jo ikke ;o).. Som du selv skriver så er det nødvendig å finne nye innfallsvinkler, men det er ikke alltid like lett. Det blir mye nesten av det.
mvh Tom T
Stine J.
Hei Ann,

Du lager så lekre macrobilder av blomster! Nydelige toner og farger og velplassert smalt fokusområde.

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu