Rolig vann
Nok en fisketur uten fisk...
To vannliljeblader, rett og slett.
Liker det.
Lurer på hva jeg kan gjøre for å få det bedre?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-27 13:47:24
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-05-27 13:48:53
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • 70 - 300 4-5.6 IS USM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/3200s
  • FilmtypeRAW, ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger725
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kjell F.

Synes at du har fått mye ut av to vannliljeblad, jeg. (Synes å ane noe fargestøy på bladene på min pc.) Men jeg tror du skal være fornøyd med dette
Kjell
Stig Børre E.

Veldig pent. Flotte toner og fine kontraster.
Dekorativt og flott. Ser en lys flekk midt på bildet i overkant som du kunne klonet bort.

StigB
Åsmund I.

Takk for kommentarer.
Fargestøy? Tja, du har nok et poeng. Litt av det som virker som fargestø er nok strukturen i bladene. Men det er noe fargestøy der også, det er det...
Så akkurat den lyse flekken jeg og... Likte ikke den noe særlig... Usikker på hva det er, den finnes ikke på noen av de andre bildene fra den kvelden, så det er mulig det er noe rusk på vannet kanskje? Burde nok bort ja.

Mvh Åsmund
Åsmund I.

La til et par nye versjoner. Forsøkte å fjerne litt fargestøy, usikker på om det ble noe særlig forskjell, egentlig... V3 er mest lek, men jeg syntes den hadde noe for seg den og... Hva sier folket?

Mvh Åsmund
Stine J.

Litt sølvaktige farger og toner som gjør bildet spesielt. Syns dette ble dekorativ. V2 fungerer best. Jeg tror en konvertering til s/hv hadde fungert bra også for å fått vannflaten til å komplementere de sølvaktige bladene.

mvh Stine
Terje K.

Ingen fisk? Jeg hadde ikke vært misfornøyd etter en slik tur jeg da ;-)
Syns du har fanget en nydelig harmoni her, nesten drømmende kveldsstemning (selv om opptaksdataene sier noe annet). Fint med bladene som nesten griper tak i hverandre og slår gnister. Nydelig matt finish på bladene blanda med en drømmende virkning over og under bladene. Kunne godt hadde dette på veggen jeg da :-)

Ta med kamera på neste fisketur også...lykke til :-)

Terje
Avsluttet .

Hei og takk for fin kommentar til mitt siste bilde.
Jeg må si at du har fått til et spennende utsnitt her. God harmoni og linjeføring i bildeflaten, grenser nesten til det statiske men det gjør ingenting. Spesielle farver du har dratt frem på bladene, sølvfargede. Støyen er nevnt, vet ikke om du klarer å fjerne mer av den.

I v3 ble det litt mye ''hvite flekker'' rundt forbi, ellers ganske stilig. Det blir litt mer abstrakt utav den, noe som heller ikke er å forakte.

Lykke til videre.

mvh arild
Åsmund I.

Takk for kommentarer folkens!
Stine: Joda, s/h er forsøkt, funker relativt greit, men jeg liker det duse fargespillet i vannet godt, så jeg lar det nok stå som det er.

Terje: Det var på ettermiddag/kveld. Bildet er tatt i motsol. Nå er det en sannhet med modifikasjoner at vi ikke fikk fisk, men er man ute etter karpe og karuss regner man ikke med ørret og ål... Og kameraet er alltid med!

Arild: Får nok ikke fjernet stort mer av støyen. For meg er den heller ikke forferdelig plagsom. De hvite flekkene i v3 ble litt for dominerende, enig i det.

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Två blad som tar varandra i hand, verkligen stämningsfullt! Tycker du med versjon 3 fått ut allt du kan i bilden. Härligt guldigt och mjukt.
Mvh
Elisabeth
Jan O Ø.

Hei. Dette var jo veldig lekkert. Bladene, solskinnet og farger i vannet gjør dette til noe av det beste jeg har sett på lenge. Versjon 1 er bra den men jeg lurer litt på om jeg ikke holder en knapp på versjon 3. Tøft.
Mvh Jan O.
kåre l.

Likte versjon 1, 2 og 3...
Bortsett fran noen små prikker her å der, er det absoulutt noe jeg kunne hengt på min vegg.
Flott utsnitt å meget behagelige farger.
Ingunn S.

Føyer meg i rekken med ros og lovord, dette bildet falt absolutt i smak.
NYDELIG!!! Jeg sier som Kåre over meg:likte versjon 1, 2 og 3:-)

Mvh IngunnS:)
Åsmund I.

Takk til dere siste også. Elisabeth: Din assosiasjon sammenfaller med min, to blader som holder hverandre i hånden. To blader som møter hverandre, omfavner hverandre.

Jan O: Artig at du holder en knapp på treern. Følte selv jeg dro det litt langt der.

Kåre: Prikkene plager meg litt og. Får jeg tid en dag skal jeg ''vaske'' det litt. Det kommer nok til å dukke opp på veggen her hjemme om ikke lenge ja.

Ingunn: takk for fine ord, glad for at det falt i smak.

Mvh Åsmund
ingeborg w.

Her har du valgt et godt, tett utsnitt. Kombinert med fin struktur i bladene og sølvskimrende farger synes jeg dette ble vellykket. V1 er god nok for meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu