der mus kan fly - IV - No og da vert eg so dansande glad
Det er vel grenser for kor lenge matpapen kan halde på med denne serien så difor kjem det eit avslutningsbilete – og det var Lucas som vann, det kan eg vel røpe no-
Bildet inngår i albumet Lucas -
Utstyr
  • Olympus E500
  • Olympus Olympus Zuiko Digital 40-150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger342
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193381} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Helge R.

Hei!!
Det er en flott serie du har av Lucas og musa. Katter er flotte jegere, det er få ting som er så spennenede som å følge med katta når den jakter.
Du gir en god presentasjon av neste trinn, katten som leker med maten.
På dette bildet har du i tillegg et balett bilde av katta, det må være en scene fra; ''den avskylige musejegeren''.
Du har mye bra bilder, hilsen
:)Helge
Odd Karsten H.

Takk for kommentar Helge

Eg har hatt stor moro av desse kattebileta mine. Teknisk er dei ein katastrofe: Fargeballanse og skarpheit er så dårlege at eg helst burde kassert dei alle - eller kanskje tilmed fått refundert kjøpesummen til kameraet, men så kunne eg altså ikkje stå for freistinga til å lage ei slags soge ut av dei likevel, same kor dårlege dei var.
Men no vil eg altså avslutte serien - trur eg . . . . . .det er omlag nitti bilete til frå denne hendinga, så kven veit om det ikkje dukkar opp eitkvart ein dag . . . . .Denne gangen vart eg så inn i hampen lei av å vere seriøs ser du - og det er nok veldig stor fare for at det skjer igjen, . . . . og igjen og. . . .

Matz S.

Vel, hva skal jeg si...? Håper du kommer til å fortsette med å fabrikere slike ''tekniske katastrofer''! Liker bildet velig godt - og jeg har katteallergi! Pluss for herlig grønnfarge, god plassering av katta (ikke minst posisjonen), livet i bildet og noen få, men vakre områder i fokus. Minus måtte vel være kontakten med modellen ;D Grattis med bildet! Matz
Odd Karsten H.

Takk Matz - Ja, tekniske katastrofer vil det heilt sikkert bli fleire av.
men eg forsøkte eit øyeblikk å bli seriøs no nyss, eg prøvde å legge inne eit bilete på ''Bildekritikken'', men nei, det gjekk ikkje det - den var blitt sperra for meg fordi eg hadde lagt inn for mange bilder stod det - og så kom det ei grausame salbe om å legge inn tjue tredve bilder i slengen. Eg har til saman lagt inn to bilete på kritikken eg: Eitt i mai i fjor - og eitt i mai i år, men slik vart eg altså redda frå å verte seriøs, og godt er nok det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu