Rød og svart sommerfugl
Ekspremiterte med rammer, fikk tips på diskusjonssidene men fikk det ikke helt til slik. Gjorde det på eget vis.
Veldig fornøyd
Bildet inngår i albumet Sommerfuglparken - En park ved Sandnes med masse store, eksotiske, tamme sommerfugler! Må bare besøkes! www.sommerfuglparken.no
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-28 00:34:39
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger491
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193419} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Nina R.

likte versjon en best. Gjorde bildet mer spennende :) fint bilde
Tone A.

Versjon 1 blei flott med rama og pga meir kontast og farge. Skarpe detaljar på sommerfuglvingene, hodet og den eine ''antennen''. Ein spanande bakgrunn med dei lyse refleksane, og flotte vårlege grøntonar. Kreativt med ramma og ei fin plassering av sommarfuglen. Kjempebra jobba!
:) Tone
Ann T.

Jeg synes også at V1 er best. Rammen gir mer fokus på hoved motivet - sommerfuglen. Dette var veldig pent og bra gjennomført.
Hilsen, Ann
Rakel S.

Hei og hopp!

Tusen takk for kommentarer=) Jeg tror at hvis begge antennene hadde vært skarpe, hadde bildet mistet dybde.

Rakel
Avsluttet .

Fargene i bildet står veldig godt til hverandre. Tror at utsntittet / perspektivet kunne vært et hakk mer spennende? Ellers OK..
Rakel S.

Emm.. Takk, men hvordan kunne utsnittet/perspektivet vært mer spennende?

Rakel
Avsluttet .

Sommerfuglen forfra kunne vært utrolig fint. Og utsnittet, slik at de ytterste og ikke så interessante delene av sommerfuglen kom litt utenfor (altså i rammen). Men, dette er jo såklart bare småpirk, jeg liker bildet veldig godt..
Rakel S.

Takk for svar!

Ja, jeg er enig der, når du nevner det! Det er ganske uoriginalt med bilde der vingene dominerer i motivet, men jeg er nok for bundet til de mer klassiske bildene. Det er ikke alltid selve insektet er så fint som det er her, så jeg burde nok ha tatt bilde av mindre vinger og mer ''insekt''.

Rakel
Avsluttet .

Jo mer jeg ser på bildet jo mer liker jeg det faktisk! Det er jo såklart ikke lett å ta så fine bilder av sommerfugler, de er ikke akkurat små og rolige dyr.. det passet jo også veldig bra med ''klassisk'' utsnitt. :)

Takk for kommentar selv! Du er også flinkere enn noen 16-åring jeg har sett (;
Rakel S.

Tusen takk!
Kristel S.

Hei Rakel.
Vil bare gi deg ros her. Jeg ble ganske så imponert av bildet, sommerfuglen virker så rolig der den står. Det er skarpt og fint, og lysspillet bak er bare herlig! Men hva er den ringen foran? en slags snabel? Det må du forklare din søster.
Men det jeg har mest lyst til å sette fingen på her, det er din delikate bruk av ramme. Det er ikke mange som klarer det, å bruke ramme på en så smakfull måte, og det er sjelden jeg ser at versjonen med ramme blir valgt som favoritt! Synes du har gjort dette til et veldig bra bilde.
Klem fra Kristel.
P.S: Jeg tror jeg har fått lus.
Rakel S.

Halla!
Takk tusen takk:) Jeg liker bildet veldig godt selv, fant aldri ut hvordan man satte inn en ''frame'', spurte på forumet men forstod det ikke uansett, så dette er produktet av merking og justering av gamma, enkelt og greit:)
Den runde tingen er dagsommerfuglenes lange, sammenrullede sugesnabel. Det er en ting som viser at denne sommerfuglen ikke er en av ''ursommerfuglene''.
Jeg og Hanne i klassen min skal ha et fotoprosjekt fra 12.-17. juni, kan du kjøre oss til sommerfuglparken mandag 12. tror du? Du bare MÅ bli med å se de fantastiske sommerfuglene og blomstene, og ta med kamera!

Det e'kje lett å se i ditt hår om du har lus! Ta kam gjennom å sjekk, og hvis du har må du ta lusakur:P

Klem fra Rakel;)
Kristel S.

Ååå, så dette er IKKE en ursommerfugl nei, nei da så! Ha ha ha!
Klart jeg skal kjøre dere, men er du sikker på at de har åpent på mandager? (Send meg en mail du, slik jeg burde i stedet for å chatte her ;).
Lusakur ska eg nok ta, men fyst ska eg smitta deg, å adle venninnene te Elinor og My (+mamma og mormor). Men hvis det e lus, så har eg fått de på leggane òg.
Kristel S.

Ååå, så dette er IKKE en ursommerfugl nei, nei da så! Ha ha ha!
Klart jeg skal kjøre dere, men er du sikker på at de har åpent på mandager? (Send meg en mail du, slik jeg burde i stedet for å chatte her ;).
Lusakur ska eg nok ta, men fyst ska eg smitta deg, å adle venninnene te Elinor og My (+mamma og mormor). Men hvis det e lus, så har eg fått de på leggane òg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu