Linjer
Perspektiv av et bygg ved London Bridge. Litt utenfor mitt vanlige område dette. Jeg er litt usikker på utsnittet (originalt opptak = v1). Vil gjerne ha din kommentar. :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-28 02:15:23
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Powershot S45
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger503
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193442} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kjell Sigurd S.

Utforsking av nye områder er noe av det som gjør fotografi så spennende. Synes du har lykkes temmelig bra her. Liker V1 best. Tøft linjespill som supleres med linjen som skapes av skyggen til venstre. Myk fin himmel som speiles så fint i vinduene og som jeg gjerne skulle sett gjentatt i den lille åpningen bak/nede (klone inn litt blått...?). Fin farge på bygget.

Kjell s
Rolf Inge A.

bilde nr. 239000 Et genialt og flott bilde!! Likte versjon 1 best.
Wiggo T.

For meg blir det versjon 2, meget bra!
Espen A. I.

Tenk om du kunne fått til en s/h av dette bildet som allerede har utnyttet sitt fulle potensiale i farger. Synes dette ble veldig bra, kanskje ditt beste bilde. Vinkler, linjer og former går som hånd i hanske, samt den svært delikate himmelen som speiler sitt blå ansikt rett på veggene.

mvh Espen
Kurt S.

Kryssende linjer, trekanter, firkanter og sikkert enda flere geometriske figurer. Alt dette bidrar, i tillegg til flotte effekter av lys/skygge/speilinger, til en spennende helhet.
Leste en gang i en bok om komposisjon hvordan alle disse figurene bidrar til å tiltrekke seg oppmerksomhet og lager spenning i bildene på hvert sitt hvis.
Interessant.
Foretrekker V1 og absolutt et severdig bilde.
Mvh Kurt

Janne L.

Hei Stine.
Så du kar kastet deg ut i arkitekturen nå. Jeg synest himmelen er med på å gjøre bildet spennende. Samtidig som jeg ser at det er et spesielt bygg, så har du snudd litt på kamera også. Så det var mye linjer og ikke lett å forestille seg bygget fra et annet perspektiv. Flott. Her viser du ikke mer enn akuratt så mye at det vekker nyskjerrigheten. Jeg vil gjerne se mer.
Janne
Åsmund I.

Spenstige farger og flotte linjer her. Himmelen er totalt avgjørende for dette bildet. Uten den hadde det mistet mye av det interessante ved seg. Slik det er nå liker jeg det veldig godt. Himmelens speilinger i vinduene, de flotte hvite skyene og lyset på bygget er med på å gjøre bildet bra. De kryssende linjene, som drar blikket inn i bildet er flotte, og de geometriske figurene i bildet er også fine. Velger meg v1.
Bra dette!

Mvh Åsmund
Inger Anne Maritsdotter V.

Du har virkelig klart å formidle de enorme dimensjonene, perspektivene og dybden i ditt bilde.
Flott himmel også.
Eg likte best #1.

Inger Anne
Torbjørn K.

Jeg også likte best v1. Spennende komposisjon med mange linjer og bra dybde. Jeg synes det blå området nederst balanserer himmelen bra, og gjør dette til noe mer enn et gå-inntil-en-bygning-og-pek-kameraet-oppover-bilde. Synes fargene går godt sammen, men himmelen har kanskje en noe overdrevet fargemetning på min skjerm.

Torbjørn
Ann T.

An astonishingly good architectural photograph Stine. I prefer V1. It draws the eye in every way. Crossing lines and angles. Sharp lines and soft, fluffy clouds. Well done!
Greetings from Ann
Stine J.

Tusen takk til dere for hyggelige kommentarer. :)

Bildet er tatt med mitt kompaktkamera, så jeg syns ikke kvaliteten ble optimal, men det duger vel. :)

Kjell Sigurd: Kunne kanskje klonet inn litt blått, skal tenke på det. Takk for ideen. :)

Rolf Inge og Wiggo; Tusen takk for fine ord. :)

Espen; En s/hv versjon kommer muligens.

Kurt; Takk for dine refleksjoner.

Janne; Ja, jeg prøver stadig nye ting. Har hatt et par arkitekturbilder før også, blir stort sett til at jeg tar slike bilder på ferie av en eller annen grunn. :) Bygget var enormt og fullt av vinkler. Ikke mulig med utstyret jeg hadde med meg å vise alt, jeg valgte dette perspektivet fordi jeg syns det ble spennende.

Åsmund og Inger Anne; Tusen takk :)

Torbjørn; Jeg har ikke gjort noe med fargemetningen, men har brukt shadows/highlight for å få fram bedre detaljering i bygget. Mulig det har påvirket fargen på himmelen noe. Det var sterkt sollys når bildet ble tatt og dermed vanskelig å eksponere riktig. :)

Ann; Thanks a lot for your kind words. :)

mvh Stine
Steinulf L.

Vellaget arkitekturbilde hvor du har fått frem det spesielle ved nettopp dette bygget. For meg er v#1 best.
Hans Jacob H.

Bra arkitekturbilde. Fine farger, og speilingen i vindusrutene på fasaden likte jeg godt. Det må være noe i venstre del for balansens skyld, så versjon 1 for meg. Ellers er det vel kanskje på grensen mye detaljer, slik at bildet mister litt av enkelheten som ofte gjør seg på slike arkitekturbilder. Tenker da på det i ned/bakkant som konkurrerer mye med oppmerksomheten til den flotte fasaden. :)
Avsluttet .

Hei Stine
Ser du har lagt ut en del bilder siden sist jeg var aktiv. Men jeg får ta en refleksjon over dette siste bildet ditt.
Joda, det er spennende og utforske nye elementer. Jeg føler at bildet blir noe rotete. Mye å forholde seg til.
Men når det er sagt etter å ha studert bildet en gang til; jeg liker at det er så mange kvadratiske c-momenter, ganske stilig igrunnen. Himmelen er med til å bidra med fin blåfarve. Kanskje jeg får lyst til å foreslå å kutte bort såpass mye i bunn at du fikk bort den glassveggen innenfor. Føler at det forstyrrer helheten i bildeflaten!?? Men da måtte du kanskje tatt bildet fra et annet ståsted.
Et bilde som vekker oppsikt, men ikke allverden å se på, men stå på, her finnes som vi vet mange muligheter til å bli bedre på.

mvh arild
Ketil K.

Slett ikke verst, velkomponert og fine farger/linjer! Ellers får jeg vel vise til Toini Bloms arktittekturbilder av Siloen på Grünerløkka og ikke minst Arne Strømmes bilde av World Trade Center - fra FØR 11/9/01!! Jeg kan også vise til et eksempel på ekstrem fotogen arkitektur: Se http://www.photosig.com/go/photos/view?id=1757825
Geir F.

Hei Stine
Jeg likte dette. I midten har du det kobberbrune taket. På venstresiden ser vi himmelen og til høyre ser vi samme himmel gjennom glasstaket. Synes dette skapte et spennende uttrykk. Og med det kobberbrune mot det blå også en spennende fargesammensetning. Dette kombinert med spennende linjer gjorde at jeg falt for dette bildet.
-geir f-
Tone B.

Hei Stine,

Spennende bilde med gjenntagende former og linjer. Synes speilingen av himmelen i vinduene blir prikken over i'en her. Likte dette!

Litt utenfor ditt område?? Ser ut til at du mestrer dette veldig bra. Din allsidighet imponerer meg.

mvh Tone
Camilla S.

Heisann

Nydelig arkitektur, flotte farger samt en god skarphet.
For meg så fungerte v1 aller best, fordi den var spenstig og hadde mye mere detaljer å se på, som forsvant i v2.
Mange spennende linjer og former, dette var helt rått å se på!

-Camilla
Stine J.

Tusen takk for nye kommentarer. Beklager det har tatt litt tid før takken kommer, men travle tider gjør at jeg ikke har så mye tid som jeg skulle ønsket her inne.

Steinulf; Takk til deg. :)

Hans Jacob; Du er inne på noe der, ikke lett å finne rette utsnittet på dette bygget. :)

Arild; Har forsøkt forskjellige kutt, også det du foreslår men det ble ikke helt som jeg ville ha det. Jeg har flere bilder av bygget - også fra andre vinkler. Mulig jeg legger ut andre varianter senere. :)

Ketil; Nå har jeg lett gjennom både AS og TB sine bilder og ikke funnet bildene du refererer til. Bildet på photosig er mange klasser over dette. Takk for linken. :)

Geir; Du beskriver noe av det jeg selv ser i bildet. Takk. :)

Tone; Tusen takk for inspirerende og motiverende ord. :)

Camilla; Tusen takk til deg også. :)

Fortsatt god pinse til dere alle.

mvh Stine
Jan Frode A.

Et bilde som så absolutt faller i smak. Versjon #1 ja tusen takk! :-)
Former, farger og flatebruk er helt topp. Liker de rene linjene og de klare kontrastene i lys og fargespill; glass og betong. Flott utsnitt. Fint at du har med såpass med himmel, som også forsterkes av speilinger i vinduene. Litt pirk, noen skyer virker utbrente, men det lar seg lett fikse med kloneverktøy. Men duverden: dette er skikkelig bra bilde.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu