Uten tittel I
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Canon EF 100
  • Blender-
  • Nei
  • Annetfarvemetning og kontrast behandlet i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger542
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jorun Kristin N.

Hei Tina!
Flott,
herlige farger og lys.
Mvh
Jorun
Amund Blix A.

Spennede abstrakt. Vanskelig å kommentere, men dette er det jeg liker best av de siste du har lagt ut, sikkert fordi det er dette som er nærmest å ligne på 'noe' :-) Artig å se noe ''litt'' på siden av mangfoldet av fugler og naturfoto.

Har en liten innvending, jeg ser alltid på bildene i fullskjermsvisning, og den hvite rammen du har lagt til blir veldig overveldende og nærmest blender meg. Det tar oppmerksomhet fra bildet.

Mvh

Amund
Steinulf L.

Her er det mer liv og dramatikk. Denne synes jeg pirrer fantasien.
Tina E.

Sjekket det opp i fullskjerm Amund og du har helt rett, rammen er for ''skrikende''. Skal dempe dem for fremtiden.
Registerer at dette er det bildet som er best likt av dem jeg har lagt ut. Jeg har i utgangspunktet lagt ut bildene for å se hvorvidt folk reagerer overhodet eller ikke...regnet vel m at ganske mange her inne på foto.no ikke kom til å like dem så veldig godt, men synes det er gøy å prøve dem ut. Av de fire jeg har lagt ut er dette bildet her ikke på min førsteplass, men fjerdeplass :-) Men selvfølgelig; jeg liker jo bildet :-D
Avsluttet .

Meget bra! Føler at bildet titter på meg (øye, øverst til venstre). Vil gjøre seg bra på et stort lerret!

--
mvh
Bjørnar Hauge
Stine J.

Hei Tina,

Du har lagt ut mange spennende bilder siden jeg sist sjekket siden din. :)

Dette bildet kunne fått en stor plass på veggen hos meg. Helt nydelig! Den stramme komposisjonen, duse fargene og lyset og ikke minst strukturen i motivet. Helt lekkert!

mvh Stine
Terje K.

Hei Tina

Mange spennende og abstrakte bilder du har. Jeg syns dette var det mest spennende (etter å ha bladd litt frem og tilbake).

Fin deling vertikalt, med en mørk side og en lysere..kanskje menneskesinnet? Flotte duse, mørke fargetoner

Terje
willy m.

veldig flott abstrakt..herlige fargetoner
mvh willy
Hans Jacob H.

Abstrakt er ikke lett å kommentere nei. Synes nok i likhet med ABAa at de mest velykkede bildene i denne sjangeren er de som ligner på ''noe'', dvs at struktur, stoffelighet eller farger ligger opp til noe kjent og gjenkjennelig. Synes dette er et slikt bilde.
Er også enig at den kraftige hvite ramma er forstyrrende.
Tina E.

Takker for tilbakemeldinger. Alle bildene er tatt av enten betongvegg eller store rør. Eksperimenterer en del for tiden, noe mer og noe mindre vellykket. Jeg lærer :-)
Holder på m en serie fotografier tatt av veggene på det gamle asylet (det hette asyl i den tiden :-)) her, hvor pasientene har skriblet inn masse rart på veggene. Ganske absurd følelse å gå langs veggene der m makroobjektiv :-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu