...Any time - Any where...
Fotomontasje! Flere bilder satt sammen til ett bilde...

Er mekitg lei over alle de trekkspill folka som står på hvert eneste hjørne i Bergen, det hadde holdt med 1 eller 2,men her står det med 100meters mellomrom og spiller sanger som de ikke helt har lært seg. Jeg grøsser neover ryggen når de spiller gudafren melodien, for den er det ingen av dem som kan! Trist å høre en slags polka versjon av gudafaren melodien!

Jeg prøver meg med bilde her på bildegalleriet også...
Er fornøyd siden dette er mitt andre fotomontasje bilde...Det første bilde er det litt splid angående copyright, siden jeg har kjøpt bilder fra stockphoto sider på nettet. SÅ det legger jeg ikke ut her, men dett bilde er 100% mitt...

GI MEG NOEN TILBAKE MELDINGER DA!!!! :-D
Utstyr
  • 18-55
  • canon eos 350d
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMye plukking i PS!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger539
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lars-Anders M.

Er det dragspelets dag eller noe slikt? Ok bilde.
Gerry F.

nei, det er rumenske ''musikere'' som har innvadert byen...det var greit når det var 2-3stk spredt rundt om i bergen og omegn,men nå så plutselig så kom det en hel bøling med disse rumenerne...Da blir det litt for mye trekkspill, spør du meg da...

Takker for kommentar....


Gerry
Helge R.

Hei Gerry!!
Disse rumenerne har spredt seg ut over hele vest Europa, du finner en elendig musikant på hvert eneste gatehjørne. At de kommer til Norge er forståelig, vi er ikke verdens rikeste land for ingenting.

Uten å være din psykolog vil jeg hevde at bildet viser at disse musikeres tid er ute. Våre mektige aner står støpt i bronse på granitten og bivåner det hele, mens et entusiastisk Brann publikum brøler av fryd.

Bildet er flott, innholder masse symbolikk knyttet til det du skriver, bravo Gerry, dette er å visualisere ord.
Hilsen
:)Helge
Linde G.

Hællæ

Kjempestilig bilde du har mekket her må jeg si. I Fredrikstad har vi også en god del av den sorten du beskriver, siden jeg er myk så synes jeg veldig fort synd på dem jeg da. Men etterhvert gir det seg også, for spille kan de ikke.
Forresten, vet du hva definisjonen på en gentleman er? Det er en som kan spille trekkspill men som ikke gjør det ! ''.
Skal ta med modellen min ut i naturen snart, lovte jo det.

Hilsen
Linde Gilberg
Avsluttet .

Sjeldent at jeg har sansen for manipulerte bilder av denne sorten, men dette bildet hadde noe ved seg som fikk meg til å humre litt for meg selv, her jeg sitter i natten.... Godt jobba!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu