Babe-Show på Gatebil-treffet på Våler siste helgen i mai 2006
Bildet inngår i albumet Konsert -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-31 21:47:58
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-05-31 21:49:21
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds
  • Canon EF 35-350mm f/3.5-5.6 L USM
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeISO 1250
  • Nei
  • AnnetUtfyllingsblitz
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger1569
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194112} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Rune O.
Tjah. Alt for hardt komprimert, og brystvorta gjør det bare vulgært etter min smak. Men helt greit som dokumenterende foto. Kan sikkert brukes i en eller annen lokalavis som artikkelillustrasjon.
Nandor T.
Hei og takk for tilbakemelding!
Helt enig om komprimeringen. Jeg skulle legge det ut, og fikk 2 ganger avslag pga for stort bilde. Den ene gangen for mange pix, den andre gangen for stor i kb. Grrrrrr så la jeg inn en hard komprimering, men i kombinasjon med høy ISO er det nok noe uheldig. Derfor ber jeg kommende kommentatører/kritikere om å se bort fra det, i den grad det er mulig;-)
Mvh
Nandor
Gerry F.
har hun tisset på seg også? da e det ihvertfall vulgært!


det med brystvorten kan du jo ordne med litt kreativ bearbeiding med platc tool i PS og litt healing brush...

for tett komprimering ja,men er det fokus på dæmene du skal ha,så kan jo la kuttingen være litt løsere...

Helt ok bilde av en sikkert ikke så vulgære dame ;)

Gerry
Nandor T.
Hei Gerry

Ja jeg lurte litt på brystvorta, men valgte å la bildet være umanipulert, bortsett fra litt farge-, kontrast og hvitbalansejusteringer. Bildet er ikke croppet, det er 1:1 rett fra CCD'brikka ;-)
Sto mellom scene og publikumssperringer, så jeg sto vel 1,5 meter unna jenta da jeg tok dette bildet.
Jentene brukte vann som de helte over kroppen for å terge opp publikum, kan legge ut det bildet under denne, det er jo samme motiv. Dog er det blidet litt uheldig da et halvt bakhode er kommet med, og bakgrunn er såpass variert at det er vanskelig å fjerne det.
Rune O.
Dette stiller jo nærmest i konsertfoto-klassen, og i den type bilder (artister på scene) synes jeg noen mørke hodesilhuetter bare understreker interaksjonen med publikum.
Henrik S.
För mig funkar det inte med presse/koncertbilder där jag inte ser ansiktet. Det är ju personen som är intressant inte posen eller kroppen.
Nandor T.
Hei Henrik. Der er jeg litt uenig med deg. Her er det nettopp kropp og sensualitet/tease som er poenget (showet var fine jenter som danset utfordrende og helte vann over hverandre, og hun på bildet tungekysset senere en av de andre jentene). Så her er det ikke enkeltpersonenes ansikter som teller, men det som blir kjernen i showet, og det er det 'Tease'ende inntrykket. Mener jeg i allefall. Takk for gode tilbakemeldinger så langt! Mvh Nandor
Clayton Bourne J.
Sorry, dette er ikke bra! Du må jo ha andre bilder, som viser jenta frem på en bedre måte. Alt er allerede nevnt.

Mvh
Clayton
Gerry F.
Nandor: uenig...skulle dette vært et presse foto så er ansiktet mer viktg for de som ikke var der enn de som var der...jeg går ut ifra at du sett ansiktet hennes siden du forteller at hun tungekysset senere på kvelden...det har ikke jeg eller henrik...samtidig så synes jeg bilde er for svakt som presse bilde siden ansiktet er såpass skjult, men som et ''jeg var der'' bilde er det bra...han har fått frem sin opplevelse av showet og fått frem noe som han synes var bra/gøy/digg/sexy...ait?! ;)

Gerry
Avsluttet .
Synes det bildet har noe for seg jeg. Usminket, ærlig og akkurat passe ''vulgært''. Dette er show. Og nei ... jeg har ingen problemer med ei 3/4 brystvorte :\

Jeg tar gjerne 10 slike for hvert bilde av en baby med vinger (hvor kom den ideen ifra?) eller nok ei halvtam and i sidepositur (som ikke gjør noe annet enn å padle rundt).
Amund Blix A.
Såpass tekniskt svakt at her hadde jeg trykket: delete.
Holder kanskje som et ørlite bilde i en avisartikkel, men faller igjennom her på bildekritikken.


Amund
Tina E.
Vel, usminket og ærlig er ikke akkurat det jeg tenker på når jeg ser dette bildet. Bildet er show for alle penga. Rent komposisjonsmessig synes jeg det holder, liker det flagrende håret til jenta og bevegelsen det indikerer og synes brystvorta virker som om den er kommet der ved et ''uhell''; og ja, da var den jo der :-) Synes lyset fallet ok på henne i forhold til bakgrunnsbelysning, hun blir synlig. Forøvrig ser jeg også koprimeringen..
Men piker som kaster vann og kysser hverandre for å tease publikum trodde jeg var litt avlegs etterhvert ? Litt pinlig kanskje, ikke for jentene, men for de som bruker tiden sin på å bli teaset av slike ganske harry stunt. Hvertfall dersom man er over 16 år gammel. På den annen side er det vel meg som er avlegs, siden jeg synes dette kler tenåringsuttrykket ''teit'' :-D
Even Andreas R.
Dette er det jæævligste jeg har sett på lang lang tid...
Nandor T.
Hadde forventet mere kvalitet i en uttalelse fra en som studerer foto. Din kommentar er bare bullshit uten forklaringer og analysebeskrivelser.
Har du ikke konstruktiv kritikk, er det ingen vits i å kommentere.
Bildet har forøvrig vært solgt, så så jævlig er det nok ikke, :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu