Sea of dreams...
Et nytt abstrakt fra meg..Synspunkt?
!
Bildet inngår i albumet Waterscapes - De våte landskap..et sted mellom drøm og virkelighet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingebjørg fyrileiv g.

Et bilde med fine pastellfarger i god fargemessig kontrast.
Selv om jeg er svært glad i abstrakt, synes jeg ikke du kom helt i mål denne gang. Bildet blir virkende for manipulert og dratt ut synes jeg. Det virker litt vått og har ikke noe bestemt punkt å feste blikket på.

God natt, hilsen ingebjørg
willy m.

Hei IFG: bildet er ikke manipulert på noen som helst vis:) ..vet ikke hva du mener med for vått men bildet er av vann da;)
bildet skal forøvrig forestille det tittelen antyder..et drømmeaktig hav man skuer utover....mulig jeg ikke har helt lykkes:) :)
god natt til deg og
mvh willy
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg trodde du hadde brukt ett eller annet malerverktøy i ps.
-derfor vått. Når jeg vet det, blir liksom bildet litt annerledes, selv om det ser helt likes ut..Men det falt nok ikke helt i smak. Jeg tror det må være pga at det blir litt for uklart.

Sov godt :)
Andreas S.

Hei

Det her var spennende. Liker veldig godt det ''uklare'' her, bare å la fantasien råde. Nyter bildet i stor grad!

Mvh. Andreas D.
Rune H.

Synes bildet fungerer godt her jeg. Todelingen av et bilde, med et område hvor det er lite action kontra et område hvor det er mye, er en sjanse å ta - men her finner jeg likevel en god balanse i bildet. Det jeg definerer som ''hovedbølgen'' i den nederste delen ligger i det gyldne snitt - og er med på å skape et godt uttrykk i bildet. Har stor sans for abstrakte bilder - deriblant mange av dine!

Rune
willy m.

Takker for det Rune:) og takk for alle kommentarer
mvh willy
Helge R.

Hei!!
Et drømme bilde, uklart slik drømmer ofte blir tolket i ettertid. Jeg likte bruken av farger, litt kaldt til tross for varmen. Komposisjonen er god, du treffer en bølge som gir liv i dette uttrykket.
Jeg likte dette hilsen
:)Helge
Stine J.

Hei Willy

Behagelige toner og farger gir liv til bølgen og får fram en drømmende effekt. Kikket på bildet i fullskjerm fra litt avstand og tror dette ville egnet seg på veggen. Dekorativt. :)

mvh Stine
Dag J.

Hei Willy!

Dette går rett hjem hos meg! Liker veldig godt fargene og kontrastene i bildet. Får følelsen av å stå ved havet og sakte komme til meg selv, og oppdage at blikket har vandret dagdrømmeaktig (puh...) ut av fokus. Spennende blåfarge, og en meget passende tittel!

mvh Dag
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu