Teenager IV
Litt usikker på utsnittet. Stroppen over armen er det sikkert ikke alle som liker, men for meg hører den med her. :) Dine kommentarer er velkommen og satt pris på som alltid.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195934} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Kristel S.

Oi Stine, dette var nyyydelig! Utrolig fint omfang av toner, og så mykt og fint behandlet! Er helt enig med deg i å beholde stroppen, den gir det lille ekstra til bildet, og står så fint til det sorte underlaget. Jeg har sett på ditt forrige portrett av henne, og synes begge to er flotte, men dette tok kaka ;-) Jeg tror du tar innersvingen på oss andre i oppgaven vi har foran oss.
Jeg synes hun virker tryggere og tryggere foran kamera, og det er noen flotte, klare uttrykk som kommer ut av det. Synes jeg aner en litt rampete jente her :-)
Gleder meg til å se mer!
Hilsen Kristel.
Camilla S.

Heisann

Nå har du virkelig teken på portrett!
Rett og slett knallfint, og så har du en meget søt modell:)
Skarphet, blikket, utsnittet, gråtonene, ja alt sitter på sin plass.. eneste jeg vil pirke på, er muligens den sorte stroppen på venstre side, vet ikke om den skulle vært der eller ei.
Uansett et meget serverdig bilde, flott jobbet!

-Camilla
Wiggo T.

Et veldig pent portrett, bra utført. Synes utsnittet fungerer bra

Mvh
Wiggo
Fred S.

Svært bra, dette: Har adskillig mer sans for dette bildet enn det forrige i sammme ''serie'', men årsaken til det kan ganske enkelt være at jeg som mann faller for antydningen til ''femme fatale'' i måten du har presentert datteren din denne gangen. I begge bildene er blikket hennes både vurderende og litt uutgrunnelig, uten at det for den saks skyld behøver å være noen av delene: Jenter i denne alderen lærer jo fort ''blikkteknikker'', har et lite knippe ''femme fatales! i 9.klassen min akkurat nå som behersker denslags. ( denne jenta er muligens et par år eldre...?)
Sminken forsterker det inntrykket jeg skisserer ovenfor, likeså posituren. Kompen er i det hele tatt stram og fin, selv om jeg er litt i tvil ang. det mørke feltet under armen. Og stroppen ? Ja, selvsagt !

vh fred
Steinulf L.

Stramt og fint utsnitt,med god bruk av skarphetsplanet. Modell og fotograf samarbeider tydeligvis godt her,posituren virker avslappet og naturlig. Stroppen gir dybde og blikket noe å hvile på i bildet. Enig i at den hører med. Dette var bra.
Tone A.

Hei Stine
Dette portrettet er svært vakkert og har eit mjukt uttrykk. Flott positur og ho har eit uttrykk som virkar litt alvorstyngd, men smilet ligg delvis skjult allikevel når ein ser på munnen. Flott bruk av skarphetsplanet der dei vakre og klare augo gjer svært mykje for bildet. Det skarpaste auga gjer at ein ser bakovermot auga som ikkje er så skarpt. Flott komposisjon med ansiktet på skrå med dei mjuke linjene av ansiktet og øyra.
Haka kvilar på hendene og det svarte under går igjen i stroppen på armen og gir litt dybde.
Då eg såg bildet førstegongen trudde eg at det var ei jente som dansa ballett, pga det elegante uttrykket og stroppen!
Har du brukt fleire lag her og gassian blur? Uansett eit svært vakkert portrett med fine tonar og flott lys. Det einaste pirket er om det svarte under hendene skulle ha vore litt kutta.
Ditt vakraste portrett i denne serien, kjempebra jobba! Og dette blir min favoritt også. Terningkast 6 frå meg!
:) Tone
Kjell Sigurd S.

Yes, her har du lykkes meget godt etter min mening. Fint blikk (som vanlig) og er fin positur som har behagelige linjer. Herlig med de små fregnene som gir inntrykk av ungdom. Stroppen må definitivt med. Det beste i serien din synes jeg :-)

Kjell S
Espen A. I.

Utrolig vakkert portrettbilde der utsnitt, skarphet, bokeh, skarphetsplan, komposisjon, toner, konvertering, blikk, estetikk og s/h STEMMER. Fant ikke på flere uttrykk, men ser at dette er ''perfekt''. Få det på veggen!

mvh Espen :-)
Hege J.

Du verden, Stine! Dette var nydelig. :-)
Det første som slår meg er skjønnheten til datteren din. Dernest legger jeg merke til at det meste stemmer - blikkontakt, s/h-arbeidet, softheten, utsnittet, skarpheten, som er flott plassert på fremste øye, og ja, stroppen! ;-)
Bliket er fantastisk og munnen har litt Mona Lisa over seg, mener jeg å se...
Du er DYKTIG!

Nyt varmen og dagene!

Mvh Hege
Avsluttet .

Ett nydelig portrett! Et spennende og kraftig utrykk på modellen som fanger interessen til den som betrakter bildet.
Vakre myke toner som er softet veldig kledelig. Enig i at det svarte under kan kuttes litt. Likte dette :o)
Julie E.

Det meste er sagt før meg og jeg behøver jo ikke ta det en runde til. Skal bare si at det også er imponerende at bildet gjør seg like godt i bittelite som i litt større format.
mvh Julie
Jan Frode A.

Utsnittet, fokus, lys og valører, og ikke minst kontakten. Alt stemmer her; dette er rett og slett topp gjennomført portrett. Vakkert! Finner egentlig ikke noe konstruktivt å skrive; her er det bare å gi ros. Anbefales.

mvh Jan Frode
Morten J.

Et flott bilde

Flott modell og god kontakt. Litt stift kanskje, men det er også en stilart.

Skarpt der det må være det, flott eksponering. Nydelige gråtoner på min skjerm. Kanskje litt mer kontrast, men det er en smakssak, og ikke mye uansett.

Stroppen skjemmer ikke men bidrar. Ser den først på andre forsøk. Og da blir det; hva er så det? .... det må jeg se nermere på ....

Her har du laget et nydelig portrett som jenten og foreldrene hennes garantert ville satt pris på. Og det ville ikke sett dumt ut på en gallerivegg heller.

Lag mer av dette

Morten
Kurt S.

Kan ikke finne noe å utsette på dette.
Utsnitt,eksponering, blikk og positur bidrar til et meget bra portrett av en vakker ung dame.
Mvh Kurt
Bente K.

Dette var et særdeles godt portrett synes jeg. Et underfundig blikk, fine hudtoner og en fin positur gjør at bildet ser helt profesjnonelt ut. Dette kan du være stolt av.
mvh Bente
Nils B.

Det er skrevet mye bra i kommentarene over og jeg henger meg på disse. Bildet betraktes best mot grå bakgrunn, og her på min sjerm fungerer bildet. Stroppen, ja den forteller og tilfører bildet.
BRA
mvh Nils
willy m.

Et veldig mykt og severdig bilde...rydd veggplass til dette..nydelig i mine øyne..mvh willy
Sissel N.

Helt rått bilde! Herlig komposisjon, flott utrykk, ekstremt bra klarhet, helt topp i mine øyne!!!
Kamran I.

hei
Dette var virkelig flott og alt fungerer...

mvh,
-Kamran-
Stine J.

Oi! Tusen takk for flott respons til bildet. Det inspirerer og varmer. :)

Ekstra takk til Tone og Jan Frode for anbefalinger også. :)

mvh Stine

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu