Acta est fabula
Its all over...
Bildet inngår i albumet abstrakt - Signerte bilder i begrenset opplag. Bildene kan printes på kvalitetspapir og leveres med ramme.
Utstyr
  • canon eos 350d
  • 100mm 1:2,8
  • Blender-
  • Filmtyperaw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Dette synes jeg ble et meget vellykket! Fin tekstur og flott fargesammensetting. Bra jobbet! :)

--
mvh
Bjørnar Hauge
Helge R.
Hei!!
Et fantasinærende bilde av det slaget jeg er svak for. Det er en merkelig krakelert struktur, rustfargene er utrolige. Jeg får asosiasjoner til tyrefekting når jeg ser på bildet og jeg liker det, hilsen
:)Helge
Erlend M.
Ser bare noe sprukken maling e.l. jeg..
willy m.
Helge..du har et blikk som ''ser''..abstrakte bilder skal pirre fantasien men også tydelig ha et innhold...for meg var dette sammen med tittelen helt klart relatert til tyrefekting.. for denne oksen er alt over..
regnet selvsagt ikke å få mange reaksjoner over dette bildet men er svært glad for de som kan,vil og har meninger om bildet...ja det er sprukken maling Erlend..og det har jeg fotografert de siste ti årene (blant annet selvsagt) og jeg ser..figurer...landskap..form og farge..situasjoner osv...det gjør det til interessante motiver for meg...likeså en avbildning av en solnedgang eller dokumentariske bilder av fugl og fisk er.. har da en abstraksjon mindre fotografisk verdi enn det rene feks.naturfotografi? det er det sikkert mange her som synes og det må man jo få lov til...jeg liker abstrakte,jeg liker mennesker, jeg liker fugl og fisk, alt til sin tid selvsagt...
og jeg elsker å bruke fantasien.......
mvh willy
Julie E.
Dyktig utført!
Det er artig å se i hvilken grad du får til å lage bilder med fraspark ut av rene abstraksjoner. Det er fort gjort å havne i rene og pene saker som ofte ikke inneholder så mye mer enn å stå som rene og pene når man jobber med den type bilder. (en verdig det også selvfølgelig) Du makter å lage ''oppstrammende'' flater rundt områder som koker.
Jeg vet litt om hvor vanskelig sånt er.
mvh Julie
ingebjørg fyrileiv g.
Utrolig flott! Spennende. Vet ikke mer å si.
Jeg likte dette svært godt, Willy.

- ingebjørg
willy m.
Julie:
Ingebjørg:
Helge:
Erlend:
tusen takk for kommentarer/synspunkt
mvh willy
willy m.
Glemte en:Bjørnar..tusen takk:)
leif b.
Et herlig bilde der krakileringen skaper samhold og spenning i motivet. Foto har jo med og se, og fange opp, for så og presanteres. Den skapende efekt i bakhånd er - fantasien.
Anbefales på et varmeste.
Caroline M. S.
Kan ikke påstå jeg føler så mye eller ser noen spesiell stemning her, men jeg synes du har laget et veldig dekorativt bilde. Liker det godt. Fine farger - pent mønster. Skal jeg klage på noe her, må det være at bildet virker bittelitt uskarpt, men det plager ikke meg (og kanskje skyldes uskarpheten bare at du har laget filen mindre for web-presentasjon).
Stine J.
Hei Willy

Du er flink å finne motiver i det meste. :)

Krakelert maling og rustflekker kan være riktig så dekorativt i rette utsnittet. Det syns jeg du har fått fram her. Veldig bra!

mvh Stine
Anne Lene B.
Hei Willy
Et fabulerende bilde som pirrer nysgjerrigheten. Jeg får som Helge asossiasjoner til tyrefekting, øyeblikket da alt bestemmes. Flott sett og komponert, fine farger. :-)

Mvh
Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu