Chihuahuajentene mine
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF-D 50mmF/1.8D
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger367
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
ingeborg w.
Stygge bikkjer, men bildet ble bra det. Positurene er gode. Jeg liker også de gjennomgående fargene.
Avsluttet .
Trodde dette var en plass for å få SERIØSE tilbakemeldinger på sine bilder jeg. Nå har ikke jeg nok greie på foto til å komme med noe annet enn at bildet er nydelig, men folkeskikk har jeg rimelig god greie på, og det er nok noe du Ingeborg Wilhelmsen kanskje burde tatt en lite lynkurs i? For fremtiden tror jeg de aller fleste vil sette pris på om du nøyer deg med å kommentere selve bildet og holder deg for god til å komme med frekke kommentarer vedrørende motiver, kommenterer du portretter av mennesker på samme vis?
ingeborg w.
Det var da voldsomt. Kan jeg ikke få mene at de er stygge? Eller kan jeg få mene det, men ikke skrive det? Hva når det er dyr som er søte? Kan jeg ikke få mene at de er søte eller kan jeg ikke få skrive det? Hva når det er et idyllisk landskap? Kan jeg få skrive det, at jeg mener det er idyllisk og malerisk? Kan jeg få skrive at et motiv er kjedelig og ikke særlig interessant i seg selv eller er det også fy? Det er mange bilder som blir kommentert på samme måten, enten det er kalkuner, griser, andunger som vokser opp til å bli pene, søppelfyllinger eller industrilandskap. Er ikke motivet noe som skal kommenteres? Eller er det bare når det er søtt en får si noe om det. Vil du foretrekke den vanlige kommentaren: ''Å så søt den er!''? En kommentar som faktisk ikke sier noe om bildet som sådan. Eller en kommentar som går på at her synes jeg du har fått mye ut av lite, altså et godt gjennomført bilde av et stygt eller lite spennede motiv. Jeg vet hva jeg foretrekker, men så mangler jeg normal folkeskikk også. God sommer!
Inger-Lise S.
Hei! Da jeg så dette bildet, tenkte jeg straks at dette hadde du gjort før :-)Jeg har sett uendelig masse hundeportretter og tatt noen få selv.Jeg syns dette er meget bra! Mulig det kunne vært ørlite skarpere,(bildet kan ikke kalles uskarpt!) men det blir lettere å se om du legger ut bilder litt større. Selv bruker jeg gjerne 900 x 600 pixler, iblant 800 i bredde. Mindre bør det ikke være.

Du har her god kontakt med begge hundene og komposisjonen er morsom. (Ikke lett alltid det der, så jeg skjønner du har lydige hunder:)

Behagelige farger i bildet. Bakgrunn og underlag står svært godt til hundenes farger. Jeg syns du har gjort en dyktig jobb!

Hvorvidt modellene ( dyr eller mennesker) er pene, har ingenting med fotodyktighet å gjøre! Men nå syns jeg tilfeldigis disse er kjempesøte,jeg da.
Og uansett: Folkeskikk bør man ha.
De aller fleste her er hyggelige og Foto.no ønsker et godt miljø. Det har derfor forekommet at medlemmer har blitt kastet ut...

Men uansett: Vi ønsker jo å lære og når det er så mange medlemmer, sier det seg selv at folk er forskjellige....
Mitt tips:
Overse uhøfligheter,sug til deg det du kan av kunnskaper, bli litt hardhudet.
Vi ønsker jo konstruktive kommentarer, men ikke alle ordlegger seg likt..Noen er svært direkte, og det er jo greit, så lenge de har fokeskikk.
Kommentarer som er lite dyktige bør du overse. Vi lærer minimalt av ros.Men det er hyggelig å få da :-) Best er om rosen er begrunnet.

Ikke vær redd for å si din mening om andres bilder. Mye går på kunnskaper, mye går på smak og behag. (Du blir etterhvert dyktigere og modigere.Alle er, normalt sett, usikre som ferskinger. Tok lang tid før jeg våget å si noe ''negativt'',men det kom. Og noe har du nok å så uansett;-)

Vær ikke redd for å spørre! Det kryr av hyggelige,hjelpsomme folk her! Jeg har lært det meste her (vært med 3 år) og takket være råd fra andre har jeg kunnet ha 3 utstillinger. Og jeg spør ennå og trenger masse råd!

Håper du vil trives her! Stå på! Og nyt sommeren! God fotosommer!

Mvh Inger-Lise :-)



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu