Teenager V
Fra samme fotoseanse som Teenager IV.

Usikker på utsnittet her også. Setter pris på dine innspill og kommentarer som vanlig. :)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-19 22:57:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-19 22:58:15
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D70
  • Sigma 105mm F2,8 EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger412
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Erik B.

Dette var et flott portrett! Jeg syns alt klaffer her, både snitt, komp, toneforløp, skarphet.

Pirk: Stroppen. Er ikke sikker på om den skulle vært fjernet, men den skulle ihvertfall ikke vært snudd :)

Alt i alt knallbra!

Hilsen Erik.
Kim Daniel A.

Fint portrett Stine,

Fine toner og dybdeskarphet, blikket er koselig!

tenkte at oynene kunne fott litt mer fres, har lagd en kjapp versjon her:
http://www.kimdanielarthur.com/tmp/teenager_edit.jpg

kan vaere jeg ovedrev det litt vel mye, har en tendens til aa gjoere det ;)

Bra!

kimd
Dag B.

Hei !
Dette er en type portrett jeg liker svært godt. Kutt og øyekontakt er meget bra. Jeg er på ingen måte enig i at øynene trenger mer fres som Kim Daniel er inne på. Jeg synes derimot at øynene som de er er vel freshe. Kan se ut som om de er vel mye oppskarpet(usm). Stroppen synes jeg er litt forstyrrende. Kanskje den skulle vært helt borte... eller man skulle sett stroppen også på den andre skulderen. Dette er imidlertid pirk. Alt i ett et flott og tett portrett.
mvh Dag
Inger Anne Maritsdotter V.

Eg synes du er dyktig på dine portrettbilder, det er bilder du kan være stolt av.

I dette bildet dreg stroppa til toppen hennar litt vel mykje oppmerksomhet, eg trur du med fordel kan klone den bort, for å få eit reinare uttrykk.

Ellers fint bilde med eit typisk ''teenager''-uttrykk, bra formidla av deg.

Inger Anne
Tone A.

Hei Stine!
Dette er nok eit vakkert portrett av tenåringsjenta di. Flott skarphetsplan, utsnitt, positur, fine tonar og ikkje minst flott lys. Bildet har eit mjukt uttrykk og med ein lys bakgrunn som ikkje gir så stor kontrast til jenta sine former. Og nettopp dei mjuke formene til skuldrene er litt duse og difor blir den svarte troppen litt for stor kontrast (minipirk).
For det er det skarpe partiet i ansiktet dvs dei store augo, nase og uttrykket på munnen som dominerar bildet her.
Det direkte blikket med store vakre auge og det det litt underfundige uttrykket som har smilet på lur.Flott kutta øverst med pannelugg og halen som gir litt dybde.
Kjempebra jobba, Stine nå kan du laga ei utstilling med Sculp- og Teenagerserien din!
Min favoritt i denne serien blir bilde nr.V.
:) Tone
Tone A.

Eg kom desverre til å skriva feil når det gjeld mitt yndlingsportrett i serien din. Det er det forigge bildet dvs IV som eg synes er best i serien din til nå!
:) Tone
Tone B.

Hei Stine,

Synes du har levert 3 flotte portretter på rappen her, så dette har du godt tak på! Fin kontakt med modellen som virker naturlig og trygg i situasjonen. Flott jente! I mine øyner forstyrrer ikke stroppen, og jeg synes den skal være der, men den skulle ikke vært vridd. Noe du sikkert kan fikse lett i ps.

Meget meget flott serie!

mvh Tone
Stine J.

Tusen takk for hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. :)

Ser det er delte meninger om stroppen. Jeg var inne på å fjerne den selv også, men syns den er med på å skape balanse i bildet. At den er vridd er jeg enig i at er uheldig. Skal se om jeg kan få fikset det.

Kim; Takk for forslaget, men jeg syns øynene allerede grenser til hva som er akseptabelt i forhold til ''fres''. :) Smak og behag. Setter uansett pris på at du har tatt deg tid til å komme med et forslag. :)

mvh Stine

Torbjørn K.

Jeg liker disse portrettene, eller kroppslige bildene dine. De er rolige, nære og har som regel et svært behagelig lys. Presentasjonen i sort-hvitt er også ypperlig. Dette er ikke noe unntak, og et bilde jeg liker godt. Modellen har en veldig avslappet og naturlig positur, og jeg liker blikket veldig godt. Jeg synes ikke du bør lage mer ''fres'' i bildet i form av kontrast, da du mister noe av ''roen'' i bildet. Derimot ville jeg prøvd meg på et mye tettere utsnitt, gjerne kvadratisk.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.

Nok et kjempefint portrett av din håpefulle Stine. Her er det først og fremst det naturlige og direkte blikket kombinert med en svært delikat lyssetting som slår meg. Utmerket valg av skarphetsplan. Veldig bra rett og slett :-)

Kjell S
Fred S.

Også bra, om enn ikke like spennende som det forrige. Ville ha hatt et tettere utsnitt, med kutt nede, og det som da eventuelt ble igjen av stropp ville jeg ha fjernet. Hadde sans for den ( stroppen) i forrige bilde, men ikke her, i mine øyne skaper den ubalanse i bildet. ( ser du selv mener det motsatte)

vh fred
Ketil K.

Flott portrett, hvor jeg liker både uttrykk og toner. Ville hatt det litt tettere, kuttet litt i bånn og ikke hatt med stroppen, som forstyrrer. Det hvite i øyene ble også litt i overkant hvitt.
Avsluttet .

Ett intenst og vakkert portrett dette også.
Synes også at det hvite blir en anelse for hvitt her og at den mye omtalte stroppen gjorde seg bra i Teenager IV, men her tror jeg det ville blitt ett renere og vakrere bilde uten den. Kunne også tenke meg at et kvadratisk utsnitt hvor du kutter høyre side ville gjøre seg bra.
Det er en vakker jente og en vakker bildeserie dette.
Stine J.

Hei

Tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger fra dere siste også.

Jeg har lagt ut 2 nye versjoner ut fra innspillene deres.

Personlig liker jeg fremdeles best v1, men v2 ble ikke så verst den heller (selv om klonejobben min nok kunne vært bedre). :)

Setter stor pris på alle tilbakemeldingene fra dere.

mvh Stine
Tove Å.

For en nydelig portrettserie du viser her! Tror jeg liker dette bildet aller best - synes uttrykket til modellen her er knallbra. Det lyser stahet og egenrådighet av de øynene :)

Jeg synes også at begge utsnittene fungerer - og stroppen sjenerer ikke i det hele tatt.

Stine J.

Tusen takk til deg også, Tove. Hyggelig at du liker serien. :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu