Fiberfoss
Fosøker meg på en detaljstudie i s/hv.. kommenter gjerne...
Bildet inngår i albumet abstrakt - Signerte bilder i begrenset opplag. Bildene kan printes på kvalitetspapir og leveres med ramme.
Utstyr
  • canon eos 350d
  • 100 mm 1:2,8 macro
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Filmtyperaw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger436
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196820} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Julie E.
Hei og god morgen, Willy!
Dette var et artig bilde.Hvis man sier bildet inneholder en forgrunn og en bakgrunn, ville jeg aldri kunne finne på å putte hånden mellom der.....ser farlig ut....:)
Vakker stofflighet i bildet.
Jeg blir imidlertid sittende å skakke på hodet når jeg ser på bildet. Jeg tror jeg ville snudd bildet slik at bildets nåværende høyre side hadde vært på topp. Jeg tror likevel ikke at det er snakk om noe som er bedre enn noe annet, bare et valg av hva man vil uttrykke.
Jeg synes det er veldig spennende å se på bildet ditt. Veldig mye bevegelse i bildet!
Bildene du legger ut her for tiden, er de med på din nåværende utstilling?
(MAnge av dine bilder, er det lett å få et veldig ønske om å se på vegg.)
mvh Julie
ingebjørg fyrileiv g.
Herlig. Masse detaljer, men jeg synes ikke at det blir rotete da det opplyste partiet kommer så godt frem. Jeg får også en følelse av dybde på grunn av det. Å flippe fungerer, men det gjør det også som det står nå.

~ingebjørg
willy m.
Julie:takker for kommentar.liker selv stoffligheten her og mønsteret..ville med dette peke på at fossen renner nedover i bildet og ut mot høyre,derfor ikke snudd,men ville muligens funket det og..som du sier et valg om utrykk..flere av bildene her er med på min utstilling på galleri haganes som varer frem til 2 juli ja(ikke dette).. forøvrig er dette en detalj i s/hv fra en uferdig glassfiberbåt...ikke særlig pen i sin helhet men fiberne fremskaffer vakre detaljer synes jeg..og som kjent er jeg opptatt av detaljene i mine bilder.......:)
Ingebjørg:tusen takk for synspunkt..glad du ikke synes det ble rotete..var litt usikker på det selv....
ha en fin dag mvh willy
Eirik H.
Den lyse ''fossen'' er bra, men eg synest den forsvinn litt i resten av biletet. Kva med å dempe øvre del av biletet for å framheve det lyse i nedre halvdel?
Avsluttet .
Teknisk meget bra og flott mønster. Du har ingen rød tråd, men definitiv en hvit :) Dog, denne ville blitt forsterket om venstre side ikke var så lys.

--
mvh
Bjørnar Hauge
willy m.
Eirik:og Bjørnar:takker for tips..mulig at dere har rett i det..skal se hvordan det føles..men i utgangspunktet kan det være en god ting å gjøre...
mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu