bad luck
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger325
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Dag T.
Hehe, til en forandring styrket tittelen bildet, ihvertfall umiddelbart. Ellers greit bilde.
Avsluttet .
Likte det, men det er for flatt. Hadde foretrukket en kontrastboost :)

--
mvh
Bjørnar Hauge
Peter M.
Veldig enig i kommentarene til dem før meg. Samtidig så stopper jeg opp ved bildet ditt, kan faktisk se en stund på det. Jeg liker det. Er så pass sent, men sendte deg en mail med forslag til ''forbedring'', fikk det ikke ut med ord da jeg er totalt nedsyltet med forkjølelse.

mvh. Peter M.
Nina C. K.
Jeg likte umiddelbart dette bildet. Kanskje fordi jeg selv jobbet med en hel serie med beslektete asfaltbilder for noen år siden. Ved første øyekast (og i lite format) ser bildet noe kjedelig og grått ut. Det som fanger min oppmerksomhet er de svarte sprekkene som deler opp motivet på en harmonisk måte. Det er enkelt, men effektfullt.

Når så detaljene kommer tydeligere til syne, opplever jeg at bildet får et dypere innhold og mer spenst. Her er det snakk om forvillete flyvefrø som har landet i et ørkentørt jordsmonn. Så i første omgang gikk det dem ille. Men ved neste regnskyll (kanskje om 2-3 år?) skjer det kanskje noen undere likevel?

Hilsen Nina Krogh
Carsten S.
Mage takk for kommentarene.
Mht till kontrasten. Det er allerede mye mer kontrast en i originalen. Jeg ville på ingen måte miste detaljene i spreken og sarte farge nuanser.
Jeg svarte PM i mailen at ''et fotografi kan nesten altid leve flere liv'' men her har jeg valgt dette.

NCK: bilde er tatt i Norge så det tok ikke 2 år men 2 dager :)

Takk igjen, Carsten
Hans Jacob H.
Fikk litt tørkerammet Afrika følelse med en gang, men tittelen dro det litt ned på mer hverdagslig plan. Ellers enig at tittel tilfører bildet mening her, og ''hjelper'' betrakteren. Likte også valget av fargepresentasjon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu