Det skal ikke være enkelt...
En av de mange kattene som på død og liv bare måååå drikke fra vasken. Merkelig hvor mye bedre rennende vann kan smake :)
Jeg synes selve motivet ble morsomt men synes det er synd at bakgrunnen er så rotete. Ellers er det kanskje litt sumt at en ikke ser flere vanndråper.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197187} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Fantastisk uttrykk på pusen..og et veldig bra øyeblikksbilde. Ellers mangler det kanskje litt på skarphet og tekniske småting.
Tore Arnt N.

Hei synes du har fått til et vanvittig artig bilde her ja,kansje som du sier er det litt rotete rundt,men det spiller ingen rolle det da,morsomt at katten din liker vann,har en del artige kattbilde på min side det er lov å se,god sommer:-)
Tove Å.

Dette var et kjent uttrykk - har to slike selv.
Jeg blir alltid i godt humør av morsomme kattebilder - og dette er definitivt i den kategorien! Takk skal du ha :)
Mari G.

Tusen takk for komentarene alle sammen :) Vet godt at bildet teknisk ikke er så bra, men synes det ble morsomt likevel.

Katten er ikke min, det er en av de mange kattene vi har omplassert på dyreklinikken hvor jeg jobber :) Får mange artige personligheter der i løpet av et år og dette var helt klart en som utmerket seg godt.
Marta A.

Morsomt øyeblikksfoto, som andre har sagt! Overser den rotete bakgrunnen, da kattetunga stjeler oppmerksomhet nok uansett =) Festlig foto! Bra timing.
Mari G.

Takk for koselig kommentar Marta :)
Edvin S.

Flirer, trodde først det var noe fryktelig rart da jeg så miniatyrbildet, men det forklarer jo alt. Har hatt en som pleier å dunke bort i krana for at dråpene skulle løsne, han her til høyre bilde nr. 184885 . Han driter i rent vann, han går heller i dusjen, løfter nennsomt opp rista og drikker det ''rene'' vannet der, som er så mye ''renere'' enn i skåla hans :/

Det uttrykket var fint :)

:: ~ Arne
Mari G.

Takk :) Nydelige katter du har bilder av du og, du har kanskje ikke alle sammen selv lenger eller?

Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu