Øyne
Tok egentlig bare et tilfeldig bilde for moro skyld av en venn av meg og fant senere ut at det ble meget bra kvalitet, med tanke på at jeg hadde brukt mobilkameraet! Med tanke på dette begynte jeg å redigere og ekspirimentere med nye effekter. Ble selv ganske fornøyd med det, spesielt fargespillet i øynene hans!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger320
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christopher P.

Helt, ubeskrivelig! Fantastisk! Det eneste som mangler er at du ikke skulle fjernet hele nesen, skulle vært litt der, men dette bildet likte jeg sinnsykt godt. Gleder meg til og se mer på galleriet ditt! Og fler arbeider fra deg!

Håper du vil se på mitt og gi meg litt kommentarer og, www.christopherpersson.moo.no!

Chris
Kjell K.

Veldig bra!
Rebecca J.

Takktakk (= Hadde litt problemer med den nesen, ja. Men tok jeg mindre kotraster, ødela det resten av bildet.. Men ettersom det egentlig er en stund siden jeg redigerte dette bildet (og jeg har lært litt mer siden den gang) så skal jegse om jeg ikke kan gjøre et nytt forsøk!
Stine J.

Hei Rebecca,

Se det ja. Kjekt å se at du legger ut et av bildene dine. :)

Jeg syns du får fram glimtet i øynene bra og har valgt et fint utsnitt. De høye kontrastene fungerer til å framheve øynene, men du har samtidig visket ut nesen og har endel utbrendte partier.

Jeg vet du har lært mye nytt siden du laget dette og gleder meg til å se en ny versjon som er enda bedre. :)

Du er kreativ og gir ikke opp! Fortsett med det.

Klem fra Mamma. :)



john henning b.

hey dette er bra knallbra likte det veldig gott jeg. bra jobba fortsett slik heheh
Paul Fredrik J.

Jeg likte også dette bildet veldig godt rebecca! Det er nokså god kvalitet på bildet selvom det er tatt med mobil ja, og det er jo veldig praktisk at du slipper å drasse rundt på et stort speilreflekskamera ;)
så over til risen:
Selv om tittelen er ''øyne'' og det i grunnen hadde vært nok i seg selv, har du jo valgt å ta med resten av fjeset også, og da er det viktig at det ikke er noe som skurrer der. den utviskete nesen er en ting, men også det mørke partiet oppe til høyre i bildet. >forresten, hva er det under guttens venstre øye?
veldig fine øyne på gutten da!!
lykke til videre!
hilsen fetter
Paul fredrik johannessen
Rebecca J.

Takk for kommentarer!

Fetter PF: Det svarte partiet har seg å være en alpelue, som for meg som vet hva det er er et kjennetegn på gutten. For meg er det en viktig del av bilde.
Det under guttens venstre øyet var jeg som hadde lekt meg med å sminke et mønster fra øyekroken og litt nedover kinnet på ham. Jeg gjorde det helt identisk på meg selv, og så gikk vi til byen og shoppet! Vi hadde avtalt å møte en venninne som ble nokså flau av å gå rundt med oss seende ut som vi gjorde =)

-Rebecca
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu