Anton sitt første møte med Benny...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger463
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197704} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Henrik W.

Rent teknisk er det kanskje ikke spesielt bra, litt uheldig med utsnittet. Men jeg kan virkelig føle frykten her. Herlig utrykk på ''Anton''.
Gerry F.

herlig bilde...frytken i øyenen til den fremste hunden er bare så tydelig...tungen beint i munnen, så han ikke faller...teknisk ok, kunne blitt litt skarpet opp, men et flott skudd dette! kunne lagt under humor også :)


Gerry
Tove Å.

Jeg synes utsnittet er helt konge! Mangler nok litt oppskarping - men ellers helt topp!
Marius F.

Knallbra fanget. Bilde får meg til å bli nysgjerrig på fortsettelsen. Minstemann ser virkelig ut til å være redd her. Fikk rottweileren tak i rompestumpen på minstemann til slutt

Marius
Ole Ferdinand F.

Takker for komentarer. Er enig ang det tekniske her, men syns utrykket på Anton var så herlig. Utsnittet syns jeg bygger under på situasjonen Anton er i. Gikk foresten bra. Er fra første møte mellom broders og mine hunder. Kan lett se litt brutalt ut for oss mennesker når de leker.
ingeborg w.

Uttrykket på den lille er godt fanget og jeg liker at øynene på den store ikke er med. Da blir det mer fokus på kjeften og størrelsesforskjellen. Det ser ikke ut som den lille synes leken er morsom i det hele tatt. Jeg ville nok gitt den store grei beskjed om å roe seg. Jeg har selv en hund som er voldsom hvis hun får bestemme selv og ser ingen grunn til at hun skal skremme mindre eller svakere hunder. Når det er sagt er bildet bra og det er jo det det dreier seg om her.
Jan Stian F.

Likte bildet veldig godt. Utsnittet gjorde at den lille hunden ble fokuset i bildet.
Fototeknikk er ikke alt. Mye sjarm og humor.
Dyrebilder blir lett slik at kun eieren av dyret får noe ut av det, men her er et bilde som dei fleste synes er gøy.
Hilde R.

Syns bildet var veldig morsomt og det var et bra motiv.
Kjempe stilig bilde.
Likte det veldig godt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu